Bursa Esob'dan Vali Yenigün'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Bursa Esob'dan Vali Yenigün'e Ziyaret

Bursa Esob\'dan Vali Yenigün\'e Ziyaret

Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı (ESOB) Arif Tak, Vali Selman Yenigün'ü makamında ziyaret etti.

14.11.2012 11:37

Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı (ESOB) Arif Tak, Vali Selman Yenigün'ü makamında ziyaret etti.

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Erzincan'a gelen Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Arif Tak, beraberinde Erzincan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Necmettin Ünal ile birlikte Vali Selman Yenigün'ü makamında ziyaret etti.

Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Arif Tak, Erzincan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları birliği arasında yapılan hizmetler ile ilgili görüş alışverişinde bulunmak üzere ilimize geldiğini belirterek;" Esnaf ve sanatkara hizmet kutsaldır anlayışıyla esnaf ve sanatkarlara daha iyi hizmetler verebilmek amacıyla görüşmeler gerçekleştiriyoruz. Erzincan'da mesleki eğitim alanında uygulanan projelerin çeşitliliği ve başarı seviyesi oldukça yüksektir, bu nedenle Erzincan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile görüş alışverişinde bulunarak birlikler arasındaki diyalog sürecini artırmak ve iletişimi hızlandırmak en büyük amacımızdır" dedi.

Vali Yenigün ise, SODES projeleri ve diğer mesleki eğitim projeleri ile vatandaşlara mesleki eğitim vererek onlara meslek kazandırırken. esnaf ve sanatkarlara da bu eğitimi vererek mesleki bilgi ve deneyimlerini artırmayı amaçladıklarını söyledi.

Yenigün; "Uygulanan projelere bakıldığında hem projelere katılım sayısı hem de verimlilik oranı oldukça yüksektir. Esnaflar ülkemizin temel direğidir, şehrimizin ve ülkemizin ekonomik olarak gelişmesinde çok önemli bir yeri vardır" şeklinde konuştu. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bursa Esob'dan Vali Yenigün'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement