Bayanlar Voleybol 3. Ligi ekiplerinden Bursaspor'un antrenörü Murat Mestan, Alaşehir Belediyespor'u yenerek moral bulduklarını söyledi.
Bursaspor, hafta sonu sahasında Alaşehir Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını Çekirge Spor Salonu'nda yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Mestan, antrenman sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk maçını deplasmanda İzmir Büyükşehir Belediyespor ile oynadıklarını, kazanabilecekleri maçı basit hatalar yaparak 3-2 kaybettiklerini belirtti.
"Lige galibiyetle başlamayı hedefliyorduk" diyen Mestan, şunları kaydetti:
"İlk maçımızı deplasmanda oynandık. Kazanabileceğimiz maçı son sette üst üste yaptığımız hatalar nediyle kaybettik. Alaşehir Belediyespor'u yenerek moral bulmak istiyoruz. En az hatayla maçı kazanarak sahamızda galibiyet serisi başlatmak istiyoruz. Bu zorlu maç için hazırlıklarımız sürüyor. Ekibimizde cezalı oyuncu yok. Sakatlıkları bulunan oyuncularımızın tedavileri devam ediyor. Bu maçta forma giyecek durumdalar." - Bursa
Son Dakika › Yerel › Bursaspor Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Mestan Açıklaması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.