Büyükçekmece Festivali'nden Aydın Boysan ve İrfan Değirmenci'ye Ödül - Son Dakika
Yerel

Büyükçekmece Festivali'nden Aydın Boysan ve İrfan Değirmenci'ye Ödül

Büyükçekmece Festivali\'nden Aydın Boysan ve İrfan Değirmenci\'ye Ödül

17’ncisi düzenlenen Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nin 6’ncı gününde, Aydın Boysan’a ‘Yaşam Boyu Başarı Ödülü’ verilirken, İrfan Değirmenci’ye ise ‘Yılın Basın Ödülü’ verildi.

04.08.2016 23:35

17'ncisi düzenlenen Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali'nin 6'ncı gününde, Aydın Boysan'a 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü' verilirken, İrfan Değirmenci'ye ise 'Yılın Basın Ödülü' verildi.

15 Temmuz darbe girişimi ve Türkiye'de OHAL ilan edilmesinin ardından Büyükçekmece Belediyesi "Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali"ni iptal etmeyerek kültür ve sanat etkinliklerinin devam etmesine olanak sağladı. Festivalin 6'ncı gününde çeşitli ülkelerin dans gösterileri sahnelendi. Ardından Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün Kemal Sunal Amfi Tiyatrosu'nda İrfan Değirmenci'ye 'Yılın Basın Ödülü'nü takdim etti. Aydın Boysan programa katılamadığı için 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü' CHP eski milletvekili Süleyman Çelebi'ye takdim edildi. Ödül töreni sonunda farklı ülkelerin ve Türkiye'nin çeşitli yörelerinin halk oyunları oynandı.

"Çok fazla miktarda pozitif enerji aldığım bir kişi"

İrfan Değirmenci'nin haber programını mümkün olduğunda kaçırmadığını ifade eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "İrfan Değirmenci hepimizin çok sevdiği bir genç. Televizyon dünyasında özelikle sabah haberlerinde kahvaltı ile beraber çok iyi gidiyor, tatlı kahve gibi. O saatlerde işe erken gitmemişsem mutlaka izlediğim bir haber programı. Sabahın erken saatlerinde çok fazla miktarda pozitif enerji aldığım bir kişi. O saatte bize hem sunumu hem de duruşu ile pozitif enerji dağıtan kıymetli bir genç kardeşimiz" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükçekmece Festivali'nden Aydın Boysan ve İrfan Değirmenci'ye Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement