Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliğine, Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Beyhan'ın atandığı bildirildi.
Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, 1999 yılından bu yana genel sekreterlik görevini yürüten Mustafa Yalçın'ın emeklilik talebinde bulunduğu ancak Başkan Mustafa Çelik tarafından KAY-TUR AŞ'de yönetim kurulu başkanlığına getirildiği kaydedildi.
Yaklaşık 21 yıldır KASKİ ve Büyükşehir Belediyesinde yöneticilik yapan Yalçın'ın, görevini 29 Haziran Pazartesi günü Hüseyin Beyhan'a devredeceği belirtildi.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Çelik, Yalçın'ın başarılı bir bürokrat ve güvenilir bir dost olduğuna vurgu yaparak, şöyle devam etti:
"Kendisinden son derece memnunduk. En başarılı bürokratımız ve en güvenilir dostumuzdu. Yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Ayrılmayı talep ettiğinde yeni dönemde belediyemizde ve bağlı şirketlerdeki ticari işletmeleri bünyesine almayı planladığımız KAY-TUR AŞ'nin başına geçmesini rica ettik. Bizi kırmadı ve kabul etti. Müzeler, hayvanat bahçesi, kafe ve restoranlar gibi işletmelerimizin tamamı bu şirkete bağlı olarak çalışacak."
Başkan Çelik, genel sekterliğe getirilen Hüseyin Beyhan'ın da çalışacağı ekibi kurma konusunda tam yetkili olacağını belirtti.
Son Dakika › Yerel › Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliğine, Beyhan Atandı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?