Büyükşehir'den Ramazan Nostaljisi - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir'den Ramazan Nostaljisi

Büyükşehir\'den Ramazan Nostaljisi

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri devam ediyor.

16.07.2013 12:58

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri devam ediyor. Her gün kentin farklı bir noktasında kurulan iftar sofrası bu kez Yenigün Mahallesi'ndeydi. Karaalioğlu Parkı'ndaki Ramazan Şenlikleri'nde ise 'Direklerarası' nostaljisi yaşandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'nın organize ettiği Yenigün Mahallesi Kapalı Pazarı'ndaki iftar yemeğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yaklaşık 2 bin kişinin orucunu açtığı iftara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Cemal Öcal da katıldı. Vatandaşlar, dualar eşliğinde Büyükşehir Belediyesi'nin ikramı olan yemeklerle oruçlarını açtı. Yenigün sakinleri, iftar sofrası için Başkan Mustafa Akaydın'a teşekkür etti.

DİREKLERARASI EĞLENCE

Karaalioğlu Parkı'nda devam eden Ramazan Şenlikleri ise her gün farklı bir eğlence ile Antalyalılarla buluşuyor. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği şenliklerde, İstanbul'un gelenekselleşen 'Direklerarası' eğlenceleri Antalya'ya taşındı. Gölge Oyuncuları'nın sahnelediği skeçlerle başlayan gece, karaoke şovlarıyla renklendi. Gecenin sürprizi ise sihirbaz oldu. Birbirinden ilginç illüzyon gösterileriyle seyircilere keyifli bir akşam yaşatan sihirbaz, şovlarını gönüllü seyircilerle birlikte gerçekleştirdi. Antalyalılar gece boyunca Ramazan nostaljisi yaşadı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir'den Ramazan Nostaljisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement