Büyükşehir Tiyatrosu Kozan ve Kadirli'de Sahne Aldı - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Tiyatrosu Kozan ve Kadirli'de Sahne Aldı

Büyükşehir Tiyatrosu Kozan ve Kadirli\'de Sahne Aldı

Adana Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları, Kozan ve Kadirli Belediye sinema salonlarında gündüz çocuklar için “İbiş’in Dünyası”, akşam ise büyükler için “Sacide” adlı oyunlarını sahnelediler.

10.12.2015 13:51

Adana Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları, Kozan ve Kadirli Belediye sinema salonlarında gündüz çocuklar için "İbiş'in Dünyası", akşam ise büyükler için "Sacide" adlı oyunlarını sahnelediler.

8 Aralık Salı günü Kozan ve 9 Aralık Çarşamba günü Kadirli'de sahnelenen oyunlara her yaştan tiyatro sever yoğun ilgi gösterdi.

Ülker Köksal'ın yazıp, Galip Erdal'ın yönettiği "Sacide", babası tarafından büyütülmüş, sorunlu bir çocukluk dönemi geçirmiş, terzilik yaparak hayatını kazanan genç bir kadının hayatla mücadelesini anlatıyor.

Turgut Bağır'ın yazıp yönettiği "İbiş'in Dünyası", okuma-yazması olmayan, yapacak bir işi ve mesleği de bulunmayan, saf, iyi yürekli İbiş'in iş bulma uğruna düştüğü komik durumları, başarısızlıkları, pişmanlıkları geleneksel tiyatronun biçim kalıpları içerisinde anlatan bir oyundur. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Tiyatrosu Kozan ve Kadirli'de Sahne Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement