Çamlıbel Köyüne 60 Tonluk Su Deposu - Son Dakika
Yerel

Çamlıbel Köyüne 60 Tonluk Su Deposu

Silifke'nin Çamlıbel köyünde vatandaşların su ihtiyacını karşılamak amacıyla yaptırılan 160 tonluk su deposu törenle hizmete açıldı.

15.01.2014 14:11  Güncelleme: 10:13

Silifke'nin Çamlıbel köyünde vatandaşların su ihtiyacını karşılamak amacıyla yaptırılan 160 tonluk su deposu törenle hizmete açıldı.

Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, törende yaptığı konuşmada, Çamlıbel köyü muhtarlığının su deposu ihtiyacı ile ilgili kendilerine gelen talebini değerlendirerek, 160 tonluk depo yapma kararı aldıklarının belirtti.

Deponun kısa sürede tamamlandığını ifade eden Öngel, şunları kaydetti:

"Köyde yaşayan insanların hizmetine sunulan depo, köylümüzün su ihtiyacını karşılayacaktır. Belediye olarak ilçe merkezi dahil tüm köylerimize imkanlarımız ölçüsünde hizmetler vermeye çalışıyoruz. Köylerimize ve köylülerimize en iyi hizmeti vermek için yeni projeler üzerinde çalışmalar yürütmekteyiz. Çamlıbel köyünde sizlerle birlikte hizmete açtığımız bu su deposunun tüm köylülerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum."

Köy Muhtarı Mehmet Arslan ise köylerinin su ihtiyacını karşılayacak su deposu taleplerine karşılık veren Belediye Başkanı Öngel ve ekibine teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çamlıbel Köyüne 60 Tonluk Su Deposu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement