Çan'da Öğrenciler Bir Süreliğine Makamlara Oturdu - Son Dakika
Yerel

Çan'da Öğrenciler Bir Süreliğine Makamlara Oturdu

Çan\'da Öğrenciler Bir Süreliğine Makamlara Oturdu

Çanakkale'nin Çan ilçesinde öğrenciler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir günlüğüne Kaymakam, Garnizon Komutanı, Belediye Başkanı, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve İlçe Jandarma Komutanı oldu.

20.04.2012 18:34

Çanakkale'nin Çan ilçesinde öğrenciler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir günlüğüne Kaymakam, Garnizon Komutanı, Belediye Başkanı, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve İlçe Jandarma Komutanı oldu.

Şehit Engin Eker İlköğretim Okulu öğrencileri İzel Can, Buğra Sağlam, Ali Sedef Yılmaz, Mine Ervay Göktaş ve Okul Müdürleri Halil İbrahim Kırmış ve 4/ A Sınıf Öğretmeni Gülsüm Canpolat ile beraber Çan Kaymakamı Hasan Gözen'i makamında ziyaret etti. Kaymakam Gözen, dünyada sadece çocuklara ait olan 23 Nisan Bayramının sevgi, kardeşlik ve barış içinde gelecek nesillerle bu bayramın kutlanacağını söyledi. Ziyaret sonrasında İzel Can adlı öğrenci sembolik olarak Kaymakamlık koltuğuna oturarak bir süre telefon ile daire makamlarıyla görüşmeler yaptı.

İlçedeki ikinci ziyaret Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne gerçekleştirildi. Öğrenciler Hüseyin Bilgili, Sahra Akın ve Zeynep Demirel, Okul Müdürü Bedri Çolak ve Öğretmen Nermin Kurtuluş ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan'ı Makamında ziyaret etti. Ziyarette öğrenci Hüseyin Bilgili, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özkan'ın makamına geçerek kendi okulu olan Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nun yenilenmesi talebinde bulundu.

Üçüncü ziyarette ise Özer İlköğretim Okulu öğrencileri Süleyman Şentürk, Havvanur Esen ve Sedanur Kopuk Okul Müdürü Sami Şen ile birlikte Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu'yu makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Kuzu'nun makamına oturan Süleyman Şentürk Belediye Fen İşleri Müdürlüğü'nü arayarak Özer İlköğretim Okulu'nun çim halı sahasının çimlerinin uzadığını belirterek kesilmesi talimatını verdi ve ardından Sosyal ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünü arayarak 23 Nisan etkinlikleri hakkında stadyumda belediyenin yapacağı hazırlıklar ile ilgili bilgi aldı.

Dördüncü ziyaret ise Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu öğrencileri ve Okul Müdürü Cahit Altın'ın Çan İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Necip Sercan Cambaz'ı makamında ziyaret etmesi ile gerçekleşti. Bir süreliğine Jandarma Komutanının makam koltuğuna oturan öğrenci İsmet Akıncı görevli askere, "Bizi iyi bir şekilde ağırlandığınız için teşekkür ederiz" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çan'da Öğrenciler Bir Süreliğine Makamlara Oturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement