Çanakkale Gazeteciler Cemiyetinde Yeni Dönem - Son Dakika
Yerel

Çanakkale Gazeteciler Cemiyetinde Yeni Dönem

Çanakkale Gazeteciler Cemiyetinde Yeni Dönem

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Çanakkale Şubesi’nin olağanüstü genel kurulunda Hafize Akıncı başkanlığa seçildi.

16.05.2015 19:08

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Çanakkale Şubesi'nin olağanüstü genel kurulunda Hafize Akıncı başkanlığa seçildi. Cemiyet Başkanlığına seçilen Akıncı, Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanlığına seçilen ilk kadın başkan unvanına sahip oldu.

Bir otelde gerçekleştirilen Çanakkale Gazeteciler Cemiyetinin Genel Kurulunda Divan Başkanlığına Basın Yayın Enformasyon Çanakkale ve Balıkesir Bölge Müdürü Murat Dereli seçilirken, Başkan Yardımcılığına Tunca Yüğnük, Katip Üyeliğe Gülçin Akın getirildi.

Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti Eski Başkanı Burak Gezen tarafından okunan yönetim ve denetleme raporları ibra edildikten sonra başkanlık seçimine geçildi. Boğaz Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hafize Akıncı tek aday olarak katıldığı seçimde yapılan açık oylamada oyların tamamını alarak Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına seçildi.

Kısa bir konuşma yapan yeni Başkan Hafize Akıncı, "Cemiyetimizin bayrağını layıkıyla taşıyacağım. Zamanı geldiğinde de bu bayrağı sizlerle görüşerek layık olan birine devredeceğim fakat o güne kadar elimizden geleni ortaya koyacağız" dedi. Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti Olağanüstü Genel Kurulu yeni ve eski yönetimin hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından sona erdi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çanakkale Gazeteciler Cemiyetinde Yeni Dönem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement