Canik Belediye Başkanı Genç'in Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Canik Belediye Başkanı Genç'in Ziyaretleri

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı İbrahim Eren'i ziyaret etti.

12.01.2012 15:00

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı İbrahim Eren'i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Başkan Genç, siyasette teşkilatların çok önemli olduğunu ifade etti.

Ortak akılın ortak başarı sağlanacağını belirten Genç, "Teşkilatsız bir siyaset düşünülemez. Siyasette teşkilat ve halk en önemli unsurlardır. Biri olmazsa siyasetin anlamı olmaz. Teşkilatlara büyük önem veriyorum. Canik'te teşkilatımızla uyum içerisinde çalışıyoruz. Bir başarı varsa bu koordineli çalışmanın sonucudur. Samsun bütün ilçeleriyle birlikte gelişmeli. Canik gelişmiş, ancak 19 Mayıs gelişmemişse o şehre gelişmiş diyemezseniz. Bunun için bize uluslararası rol biçildiğini iyi anlamamız ve planlarımızı ona göre yapmalıyız. Samsun'u bütün ilçeleriyle geleceğiyle taşımalıyız."

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eren ise, Başkan Genç'e teşekkür ederek, "Canik ulusal ve uluslararası yatırımların merkezi haline geldi. Meşe Kültür Tesisleri ve Canik Kültür Merkezi gibi bir çok tesisi biz de kullanıyoruz, bize çok faydası var. Canik'in yıldızını parlatan Sayın Başkan Osman Genç, AK Parti'nin ve Samsun'un onuru, gururu oldu" dedi.

- SAMSUN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Canik Belediye Başkanı Genç'in Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement