Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, taksici esnafıyla bir araya geldi.
Her fırsatta ilçe esnafıyla bir araya gelerek sorunları ve önerileri dinleyen Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, son olarak taksicilerin yanındaydı. Öveçler taksi durağındaki taksicilerle çaylarını içerek sohbet eden Tanık, sevinçle karşılandı. Çankaya Belediye Başkanını karşılarında gören taksiciler önce şaşırdılar, sonra böyle bir ziyaretten mutlu olduklarını ifade ettiler. Yaşadıkları yerin belediye başkanı tarafından önemsenmenin ve sözlerine değer veriliyor olmasının kendilerini mutlu ettiğini belirten taksici esnafı Başkan Tanık'a teşekkür etti.
Bülent Tanık ise, "Her fırsatta ilçemizdeki esnaflarımızı ziyaret ederek istek ve düşüncelerini dinlemek bizim Yeni Toplumcu Belediyecilik anlayışımızın ve bakış açımızın bir parçası. Sizleri seviyor ve birlikte daha yaşanılabilir bir Çankaya oluşturmaktan mutluluk duyuyoruz" şeklinde konuştu.
Tanık ayrıca, esnafın hemen çözümlenebilecek isteklerini de yanında bulunan bürokratlarına talimatlar vererek anında çözüme kavuşturdu. - ANKARA
Son Dakika › Yerel › Çankaya Belediye Başkanı Tanık, Taksici Esnafıyla - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.