Çankaya Belediyesi, Akpınar ve Emek Mahalleleri'nde Aile Sağlığı Merkezleri Açıyor - Son Dakika
Yerel

Çankaya Belediyesi, Akpınar ve Emek Mahalleleri'nde Aile Sağlığı Merkezleri Açıyor

Çankaya Belediyesi, Akpınar ve Emek Mahalleleri\'nde Aile Sağlığı Merkezleri Açıyor

Çankaya Belediyesi, Akpınar ve Emek Mahalleleri'nde yapım çalışmalarında sona gelinen aile sağlığı merkezlerini halkın hizmetine sunmaya hazırlanıyor.

17.03.2024 11:28  Güncelleme: 11:30

Çankaya Belediyesi, Akpınar ve Emek Mahalleleri'nde yapım çalışmalarında sona gelinen aile sağlığı merkezlerini halkın hizmetine sunmaya hazırlanıyor.

Çankaya Belediyesi, iki yeni aile sağlığı merkezini daha ilçeye kazandırmaya hazırlanıyor. Akpınar Mahallesi'nde açılacak Akpınar Aile Sağlığı Merkezi ve Emek Mahallesi'nde açılacak Emek Aile Sağlığı Merkezi'nde binanın demirbaşları ve tıbbi malzemelerin bir kısmı yerleştirilmek üzere merkezlere getirilirken, dış mekandaki boya ve tretuvar çalışmaları da tamamlandı.

Aile Sağlığı Merkezleri içerisinde poliklinik muayene odası, acil müdahale odası, aşı bebek-çocuk izlem odası, gebe izlem ve emzirme odası yer alıyor. Bölgedeki sağlık ihtiyaçlarına yönelik önemli bir destek olması hedeflenen aile sağlığı merkezleri birinci basamakta vatandaşlara daha etkili bir sağlık hizmeti sunulmasına katkıda bulunacak.

Emek Aile Sağlığı Merkezi, Emek Mahallesi Kırım Caddesi No: 11'de, Akpınar Aile Sağlığı Merkezi de Akpınar Mahallesi 843. Sokak'ta hizmet verecek.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Çankaya Belediyesi, Akpınar ve Emek Mahalleleri'nde Aile Sağlığı Merkezleri Açıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement