Çardak Tarihi Handa Resim Sergisi - Son Dakika
Yerel

Çardak Tarihi Handa Resim Sergisi

Çardak Tarihi Handa Resim Sergisi

Çanakkale'nin Lapseki ilçesine bağlı Çardak beldesinde yer alan Tarihi Handa Gübretaş firması tarafından dereceye giren resimler görücüye çıktı.

20.08.2013 17:00

Çanakkale'nin Lapseki ilçesine bağlı Çardak beldesinde yer alan Tarihi Handa Gübretaş firması tarafından dereceye giren resimler görücüye çıktı.

Çardak Tarihi Handa verilen davette açıklama yapan Belediye Başkanı Basri Ulaş, resim sergisi açılışını gerçekleştiren Gübretaş Firması yetkililerine teşekkürlerine iletti. Lapseki Belediye Başkanı G. Mehmet Ekim Lapseki denilince Çardak ve Umurbey beldesi ve köyleriyle birlikte tarım sektörünü akla getirdiğini ifade etti. Bu sektörde Gübretaş firmasının destek vermesini önemsediklerini söyleyen Ekim, bundan sonraki etkinliklerin devamını beklediklerini dile getirdi. Gübretaş Yönetim Kurulu Üyesi Osman Balta yaptığı açıklamada, "Gübretaş tarım ile uğraşan bir firma olmakla beraber toprağın ihtiyacı olan elementleri yer altından çıkararak formülize eden bir firmadır. Altmış yılda geldiğimiz noktada Türkiye'de yüzde onluk Pazar payımızı yüzde otuzlara taşıdık. Çalışmalarımızı titizlikle devam ettirip bir sonraki jenerasyona ulaştırmayı hedefliyoruz. Bugün burada resim sergisi sebebiyle toplandık. Davetimize icabet eden çardak halkına teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu. Resim sergisinin açılışı için protokol üyeleri tarafından kırmızı kurdele kesimi yapıldı. Ardından Çardak Belediye Başkanı Basri Ulaş ve Gübretaş yönetim kurulu üyelerine plaket takdimi yapuıldı. Tüm vatandaşlarla birlikte resim sergisini gezen protokol üyeleri tarihi handa görsel bir zevk yaşadılar. Yapılan ikramın ardından program sona erdi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çardak Tarihi Handa Resim Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement