Çarşamba Kitap Fuarı Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Çarşamba Kitap Fuarı Sona Erdi

Çarşamba Kitap Fuarı Sona Erdi

Çarşamba Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Çarşamba Kitap Fuarı Kahraman Tazeoğlu ve Talha Uğurluel program ve imza günleri ile son buldu.

12.05.2014 15:04

Çarşamba Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Çarşamba Kitap Fuarı Kahraman Tazeoğlu ve Talha Uğurluel program ve imza günleri ile son buldu.

Çarşamba Belediyesi Ali Fuad Başgil Etkinlikleri kapsamında bu yıl ikincisi düzenlenen Çarşamba Kitap Fuarı sona erdi. Ulusal ve bölgesel olmak üzere 77 yayınevi ve 50 yazarın katıldığı kitap fuarı bölge il ve ilçelerinden yoğun ilgi gördü.

Fuarın son iki gününde Kaan Murat Yanık, Erdal Demirkıran, Sinan Akyüz, Ethem Baran, Abdullah Ataşcı, Yavuz Bahadıroğlu, Fatih Duman, Kenan Yavuzaslan, Asude, Hahraman Tazeoğlu ve Talha Uğurluel söyleşi ve imza günleri düzenlediler. Konser veren Grup Retrobüs fuarın renkli simalarından oldular.

Çarşamba Kitap Fuarı'nda imza gününe katılan Kahraman Tazeoğlu ve Talha Uğurluel yoğun ilgi gördüler. Yoğun katılım nedeniyle programları Cemil Şensoy Kültür Merkezi'ne alınan Tazeoğlu ve Uğurluel için birçok ilden Çarşamba'ya gelen okurları oldu. Gördükleri yoğun ilgi karşısında Çarşamba Kitap Fuarı'nı düzenlenen Çarşamba Belediyesi'ni kutlayan Yazarlar, "Çarşamba'da örnek gösterilecek bir kültür hizmeti yapılıyor" dediler.

YAZARLAR GÖĞCELİ CAMİİ'NE HAYRAN KALDILAR

Çarşamba Kitap Fuarı etkinlikleri kapsamında ilçeye gelen birbirinden ünlü yazarlar, ziyaret ettikleri Tarihi Göğceli Camii'ne hayran kaldılar. İlçeye gelen tüm yazarların öncelikle ziyaret ettiği mekanlar arasında yer alan Göğceli Camii, Ahmet Şimşirgil, Talha Uğurluel ve Fatih Duman gibi yazarlar tarafından katıldıkları ulusal radyo ve TV kanallarında program konusu oldu.

Fuarın kapanışı nostaljik parçalar seslendiren Grup Retrobüs'ün halk konseri ile yapıldı. Değişik kostümleri ve her branştan seslendirdikleri nostaljik parçalar ile fuara katılanlardan yoğun ilgi gören Grup Retrobüs konseri yoğun ilgi gördü.

Çarşamba Kitap Fuarı'nın gördüğü yoğun ilgi karşısında memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, fuara katılan yayınevleri ve yazarlara teşekkür etti. Başkan Dündar, "Çarşamba İlçemizin yanı sıra civar il ve ilçelerden de fuara olan ilgi gösteriyor ki bölgemiz halkı, böyle kültürel etkinlikleri benimsiyor ve sahipleniyor. Büyük ilgi gören Çarşamba Kitap Fuarı etkinliklerimiz devam edecek. Emeği gecen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çarşamba Kitap Fuarı Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement