Eskişehir'in Seyitgazi Çatören Köylüleri Sosyal Yardımlaşma Kültür Derneği Başkanı ve üyeleri, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ı ziyaret etti.
Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Dernek Başkanı Salih Yıldırım, ziyarette yaptığı konuşmada, Ataç'ın çalışmalarıyla örnek bir belediyecilik sergilediğini belirterek, Ataç ile her zaman iyi ilişkiler içinde olduklarını kaydetti.
Ataç da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, vatandaşların sıkıntılarında, sorunlarında elimizden geldiğince yanlarında olmak için gayret gösterdiklerini bildirdi.
- ESKİŞEHİR
Son Dakika › Yerel › Çatören Köylüleri Sosyal Yardımlaşma Kültür Derneği'nden Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç'a Ziyaret - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?