Çaycuma Diyanet-Sen'den Kaymakam Yaman'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Çaycuma Diyanet-Sen'den Kaymakam Yaman'a Ziyaret

Çaycuma Diyanet-Sen\'den Kaymakam Yaman\'a Ziyaret

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, Diyanet-Sen İlçe Temsilciliği Başkanı Kenan Tunç ve ekibi Kaymakam Hasan Yaman'ı ziyaret etti.

12.02.2014 09:28  Güncelleme: 09:29

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, Diyanet-Sen İlçe Temsilciliği Başkanı Kenan Tunç ve ekibi Kaymakam Hasan Yaman'ı makamında ziyaret etti.

Kaymakam Hasan Yaman Diyanet-Sen'in kendisini ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Kenan Tunç ve ekibine teşekkür etti. Kaymakam Yaman yeni yönetime başarı dileklerinde bulundu. Diyanet-Sen Çaycuma İlçe Başkanı Kenan Tunç ise Kaymakam Yaman'a Diyanet-Sen'in yeni yönetim kurulunu tanıtarak, Diyanet-Sen hakkında bilgiler verdi. Diyanet-Sen'in 66 bin üyesiyle Diyanet ve Vakıf hizmetleri iş kolunda 10 yıldır yetkili sendika olduğunu ve sayılarının her geçen gün arttığını belirtti. Diyanet-Sen olarak 1 milyona yakın üyesiyle Türkiye'nin en büyük sendikası olan Memur-Sen'in bir temsilcisi olduklarını ifade eden Başkan Tunç, Memur-Sen sendikacılığını Çaycuma'da en güzel şekilde temsil edeceklerini söyledi. Diyanet-Sen'in Kaymakam Hasan Yaman'ı ziyaret programı Diyanet camiasının sorunları hakkında yapılan bilgi ve görüş alışverişinden sonra sona erdiği kaydedildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çaycuma Diyanet-Sen'den Kaymakam Yaman'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement