Çaycuma Müftüsünden BEÜ İlahiyat Fakültesine Destek Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Çaycuma Müftüsünden BEÜ İlahiyat Fakültesine Destek Ziyareti

Çaycuma Müftüsünden BEÜ İlahiyat Fakültesine Destek Ziyareti

Zonguldak'ın Çaycuma ilçe Müftüsü Ömer Keskin, Bülent Ecevit Üniversitesi İlahiyat Fakültesine destek ziyaretinde bulundu.

09.01.2014 23:13  Güncelleme: 23:43

Zonguldak'ın Çaycuma ilçe Müftüsü Ömer Keskin BEÜ İlahiyat Fakültesine destek ziyaretinde bulundu.

Çaycuma Müftülüğü 2012-2013 yılında eğitim öğretim hayatına başlayan Bülent Ecevit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde okuyan öğrencilere 350 adet Diyanet Vakfı Yayınlarından olan orta boy Kur'an-Kerim ve Meali ile önemli bir katkı sağladı. İlçe Müftüsü Ömer Keskin BEÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bayram Ali Çetinkaya'yı makamında ziyaret ettikten sonra İlahiyat Fakültesi öğrencileri ile buluşarak kendilerine Kur'an-ı Kerim ve Meali hediye etti. Ülke'nin okuyan, kendini geliştiren, sorgulayan, yetişmiş insanlara ihtiyacı olduğunu ifade eden İlçe Müftüsü Ömer Keskin, "İlahiyat fakülteleri, İmam Hatip Liseleri ile Diyanet mensupları birer ailedir. İslam bir ilim ve irfan dinidir. Okumak sayesinde elde edilen ilim, bitmek bilmeyen bir hazinedir. İlim yalnızca sahibine değil, diğer insanlara da fayda sağlar. Bizlerde Çaycuma Müftülüğü olarak BEÜ İlahiyat Fakültesi'nde okuyan öğrencilerimize rehberimiz olan Kur'an-ı Kerim ile destek oluyoruz" dedi.

Bülent Ecevit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bayram Ali Çetinkaya ziyaretle ilgili olarak, "Çaycuma İlçe Müftümüz Ömer Keskin Beyin okulumuzu ve öğrencilerimizi ziyaret etmeleri bizleri oldukça memnun etmiştir. Fakültemiz öğrencilerine Kuran-ı Kerim ve Açıklamalı Meali hediye eden Çaycuma İlçe Müftümüze bu ince davranışından dolayı teşekkür ediyorum" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çaycuma Müftüsünden BEÜ İlahiyat Fakültesine Destek Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement