Cbü Soma Myo'da Mehmet Akif Ersoy Anıldı - Son Dakika
Yerel

Cbü Soma Myo'da Mehmet Akif Ersoy Anıldı

Cbü Soma Myo\'da Mehmet Akif Ersoy Anıldı

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Soma Meslek Yüksekokulu'nda İstiklal Marşı'nın Kabulü'nün 91.yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma programı düzenlendi.

16.03.2012 20:50

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Soma Meslek Yüksekokulu'nda İstiklal Marşı'nın Kabulü'nün 91. yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma programı düzenlendi.

Üniversitenin konferans salonunda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan anma töreni Mehmet Akif Ersoy'un hayatını anlatan slayt gösterisi ile devam etti. Türk dili okutmanlarından Erhan Doğan'ın yaptığı günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından Grafik Tasarımı Programı öğrencilerinden Sinem Temiz'in Mehmet Akif Ersoy'un şiirlerinden biri olan "Bülbül" adlı şiirini okuması ile salonda duygu dolu anlar yaşandı.

Program sonunda Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ayla Tekin, "Dizelerinde milli mücadele ruhu ve özgürlük aşkının dile getirildiği İstiklal Marşı'nın kabulünün 91. yılı münasebeti ile burada toplanmış bulunuyoruz. Böyle muhteşem marşı bizlere emanet eden İstiklal Marşı Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'a minnettarız ve anmaktan onur duyuyoruz. Programın hazırlanmasında emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma ve öğrencilerime ayrıca anlamlı konuşması ile bizleri bilgilendiren, duygulandıran Türk Dili Okutmanımız Erhan Doğan'a teşekkür ederim." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cbü Soma Myo'da Mehmet Akif Ersoy Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement