Çerkezköy Belediyesi'nden Osmanlı Camii'nde Dış Cehpe Temizliği - Son Dakika
Yerel

Çerkezköy Belediyesi'nden Osmanlı Camii'nde Dış Cehpe Temizliği

Çerkezköy Belediyesi\'nden Osmanlı Camii\'nde Dış Cehpe Temizliği

Çerkezköy Belediyesi, Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Osmanlı Camii'nin dış cephesini, mikro lazer kumlama tekniği ve nano teknoloji yüzey temizleme su itici koruma jeli ile temizliyor.

10.11.2022 17:16  Güncelleme: 17:21

Çerkezköy Belediyesi, Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Osmanlı Camii'nin dış cephesini, mikro lazer kumlama tekniği ve nano teknoloji yüzey temizleme su itici koruma jeli ile temizliyor.

Kentin simge yapılarından biri olan Osmanlı Camii, Çerkezköy Belediyesi tarafından daha temiz ve güzel bir görünüme kavuşturuluyor. Daha önce Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Saat Kulesi'ni mikro lazer kumlama tekniği ile temizleyen Çerkezköy Belediyesi, şimdi de Osmanlı Camii'nde çalışma yapıyor.

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, "Osmanlı Camii'nin tüm cephelerini ve minarelerini mikro lazer kumlama tekniği ve nano teknoloji yüzey temizleme su itici koruma jeli ile pırıl pırıl bir görünüme kavuşturuyoruz. Çalışmalar tamamlandığı zaman Osmanlı Camiimizin dış cephesi ibadete açıldığı ilk günkü gibi şık ve güzel görünecek. Bugün başladığımız çalışmaları kısa sürede tamamlayacağız" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Çerkezköy Belediyesi'nden Osmanlı Camii'nde Dış Cehpe Temizliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement