Çerkezköy Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu'ndan Muhteşem Konser - Son Dakika
Yerel

Çerkezköy Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu'ndan Muhteşem Konser

Çerkezköy Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu\'ndan Muhteşem Konser

Tekirdağ’a bağlı Çerkezköy Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, 'Nağmelerle Huzurun Buluşması' adlı konserle Çerkezköylü sanatseverlere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

15.03.2014 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'a bağlı Çerkezköy Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, 'Nağmelerle Huzurun Buluşması' adlı konserle Çerkezköylü sanatseverlere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

Halk Eğitimi Merkezi'nde gerçekleşen koronun şefliğini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı ve Öğretim Elemanı F. Fahrihan Ünsal üstlendi. Seslerde Arife Altındağ, Betül Günay, Canan Balibaşa, Cansu Fidan, Fatma Aybars, Hülya Taşkın, İnci Yılmaz, Müzehher Girgin, Müzeyyen Hacıoğlu, Neşe Akay, Nihal Akkaya, Rojda Eryılmaz, Şehnaz Tuğran, Tuba Karabulak, Elif Biçen, Ayşe Buse Karabal, Akif Aslanbay, Altan Altındağ, Bahtiyar Karakaş, Cengiz Özkaran, Engin Özden, Fatih Karataş, Fevzi Canbak, Fikret Puza, Hayrettin Danyeli, Mahmut Demirtaş, Muzaffer Kartal, Nevzat Ş. Duran, Oğuz Gökdemir, Oktay Aybars, Osman Beyazkurt, Süleyman Tuğran, Ufuk Koroğlu ve Vahdettin Tan'ın yer aldığı koroda, kemanda Ayhan Çakır ve Namık Aydın, kanunda Turgut Özüfler ve Levent Gülez, udda Ceyhun Taşpınar ve Musa Kaya, mandolinde Hüseyin Yeğen, klarnette İsmail Çetin, neyde Haktan Karakaş ve darbukada Halil Kelebek yer aldı.

KONSER OSMAN BEY'İN HÜZZAM PEŞREVİ İLE BAŞLADI

Konserde toplam 19 eseri seslendirdi. Osman Bey'in Hüzzam Peşrevi eseriyle başlayan konser, Hüzzam Şarkı- Açmam Açamam ile devam etti. Konserde daha sonra sırasıyla 'Hüzzam Türkü- Alıverin Bağlamamı Çalayım, Hüzzam Şarkı – Beni Bırakıp Burada ( Ali Şenozan), Hüzzam Şarkı- Her Şey Bana Göz Süzüp (İlgün Soysev), Hüzzam Şarkı- Ayrılık Ümitlerin Ötesinde ( Avni Anıl), Hüzzam Şarkı- Dinmiyor Hiç Bu Akşam ( Ziya Taşkent), Hüzzam Şarkı- Sen Geldiğin Zaman (Taner Şener), Hüzzam Şarkı- Gönlüm Seher Yeli Gibi (Sadettin Kaynak)- Hüzzam Şarkı- Bilirim Daha Sen Pek Küçüceksin (Bimen Şen), Hüzzam Türkü- Dürüye'min Güğümleri Kalaylı, Hicazkar Şarkı- Senelerce Aşkı Anmış (Sabri Süha Ansen), Hicazkar Şarkı- Çözmek Elimde Değil (Sadettin Kaynak), Hicazkar Şarkı- Ağlatıp Küstüreceksen (Alaeddin Şensoy), Hicazkar Şarkı- Gül Dalında Öten (Neveser Kökdeş), Hicazkar Şarkı- Çiçekler Derleyeyim (Muzaffer İlkar), Kürdili Hicazkar Şarkı- Bekledim Özledim (Levent Gülez), Kürdili Hicazkar Şarkı- Gidelim Göksu'ya (Lavtacı Hristo), Kürdili Hicazkar Şarkı- Karşıyaka'da İzmir'in Gülü (Lavtacı Hristo)" şarkıları seslendirildi.

Çerkezköy Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu Konseri'ne Çerkekzöy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ozan, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, Çerkezköy PTT Müdürü Ali Arslan, AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Adayları, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri Gökhan İnce ve Türkay Karakaş ile çok sayıda sanatsever katıldı.

Konser sonunda Kaymakamı Metin Kubilay ve Belediye Başkanı Ali Ertem, koro şefi İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı ve Öğretim Elemanı F. Fahrihan Ünsal'a çiçek verdi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çerkezköy Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu'ndan Muhteşem Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement