Çerkezköy Kavak Deresi Islah Edildi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Çerkezköy Kavak Deresi Islah Edildi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (OBS) tarafından Kavak Deresi ıslah edildi.

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (OBS) tarafından Kavak Deresi ıslah edildi.

Çerkezköy OSB Müdürü Mehmet Özdoğan, yaptığı açıklamada, her alanda katılımcısına en iyi hizmeti vermeyi prensip edinen kurumun, bölge içinden geçen dereleri ıslah ettiğini bildirdi.

Bölgenin içinde kalan derelerin tümünde ıslah ve genişletme çalışmaları yapıldığını ifade eden Özdoğan, yaklaşık 6 kilometre uzunluğundaki derelerin yoğun bir çalışmanın ardından temizlendiğini kaydetti.

Görüntüsüyle farklı bir havaya bürünen derelerin aynı zamanda genişletildiğini kaydeden Özdoğan, şunları söyledi:

"Özellikle yağışlı havalarda olabilecek taşkınların da önüne geçilmiş olundu. Her alanda olduğu gibi sanayicimize kesintisiz, kaliteli ve uygun fiyatlı hizmeti ilke edindik, bu alandaki çalışmalarımız da büyük takdir topladı."

Kaynak: AA