Çermik'te Stratejik Eylem Planı Masaya Yatırıldı - Son Dakika
Yerel

Çermik'te Stratejik Eylem Planı Masaya Yatırıldı

Çermik\'te Stratejik Eylem Planı Masaya Yatırıldı

Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde öncelikli hizmetlerin belirlenmesi ve ilçenin kalkınmasına yönelik projelerin hayata geçirilmesi için hazırlanan 'stratejik Eylem Planı' masaya yatırıldı.

27.03.2013 17:26

Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde öncelikli hizmetlerin belirlenmesi ve ilçenin kalkınmasına yönelik projelerin hayata geçirilmesi için hazırlanan 'stratejik Eylem Planı' masaya yatırıldı.

Stratejik Eylem Planı'nın masaya yatırıldığı toplantı, Çermik Öğretmenevi'nde yapıldı. Toplantıya Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili Mine Lök Beyaz, Kaymakam Mimar Sinan Batmaz, Belediye Başkanı Mehmet Akdağ, AK Parti İlçe Başkanı Murat Kara, AK Parti İl Genel Meclis üyeleri Şehmus Karamehmetoğlu, Muharrem Akkılıç ve Ethem İpek katıldı. Milletvekili Mine Lök Beyaz, Çermik'in öncelikli hizmetlerinin belirlendiğini ve hazırlanan Stratejik Eylem Planı çerçevesinde hazırlanan projelerin hayata geçirilmesi için çalışmalara başladıklarını belirterek, Çermik'in en güzel hizmeti alması için başta Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ve AK Parti Diyarbakır milletvekilleriyle birlikte çalışacaklarını söyledi.

Kaymakam Batmaz ise, Çermik'in öncelikli yapılabilecek hizmetlerinin belirlenmesi ve ilçenin kalkınmasını sağlayacak projelerin hayata geçirilmesi için ilçe için Stratejik Eylem Planı hazırladıklarını belirterek, ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra sivil toplum kuruluşlarından görüş aldıklarını ve planı buna göre hazırladıklarını kaydetti. Kaymakam Batmaz, hazırlanan Stratejik Eylem Planı'nda kısa ve uzun vadede hayata geçirilecek projelerin olduğunu belirterek, bu projelerin hayata geçirilmesiyle Çermik'te hayat şartlarının ve insanların refah seviyelerinin yükseleceğini ifade etti. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çermik'te Stratejik Eylem Planı Masaya Yatırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement