Çeşme'de 23 Nisan Kutlamaları Selda Bağcan Konseriyle Taçlandı - Son Dakika
Yerel

Çeşme'de 23 Nisan Kutlamaları Selda Bağcan Konseriyle Taçlandı

Çeşme\'de 23 Nisan Kutlamaları Selda Bağcan Konseriyle Taçlandı

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Çeşme’de coşkuyla kutlandı. Yüzbinlerce kişinin katıldığı kutlamalar, Musa Göçmen Senfoni Orkestrası eşliğinde Selda Bağcan konseri ile taçlandırıldı.

24.04.2023 13:42  Güncelleme: 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Çeşme'de coşkuyla kutlandı. Yüzbinlerce kişinin katıldığı kutlamalar, Musa Göçmen Senfoni Orkestrası eşliğinde Selda Bağcan konseri ile taçlandırıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, Çeşme Kaymakamlığı ile birlikte Cumhuriyet Meydanı'nda çelenk sunma töreniyle başladı, Çeşme Amfi Tiyatro'daki etkinliklerle sürdü. Çeşme Amfi Tiyatro'da düzenlenen etkinliklere Çeşme Belediyesi Çocuk Korosu'nun söylediği şarkılar renk kattı. Çeşme Belediyesi Masal Evi'nin minik öğrencileri şenlikte günün anlam ve önemine uygun gösteriler yaptı. 23 Nisan'da çocuklar popcorn, pamuk helva ve dondurma ikramı ile doyasıya eğlendi.

Kutlamalar kapsamında Mustafa Göçmen Senfoni Orkestrası eşliğinde Türk Halk Müziği'nin sevilen ismi Selda Bağcan konser verdi. Cumhuriyet Meydanı'ndaki konsere yüzlerce kişi katıldı. 'Yalan Dünya', 'Yaz Gazeteci Yaz', 'Tatlı Dillim' gibi unutulmaz parçaları seslendiren Bağcan, yaklaşık 2 saat sahnede kaldı.

Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, Bağcan'ı Çeşme'de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek, "Ulusal egemenliğimizin 103. yılında çok anlamlı oldu bu konser. Yaşayan efsaneyi Çeşme'de ağırladık. Ulusal egemenliğimizin 103. yılı kutlu olsun. İzmir'in dağlarında çiçekler açmaya başladı. Gümgür gümbür bir bahar geliyor" dedi.

Kaynak: ANKA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement