Çeşme'de Türk Müziği Ziyafeti - Son Dakika
Yerel

Çeşme'de Türk Müziği Ziyafeti

Çeşme\'de Türk Müziği Ziyafeti

Türk sanat müziği solisti Elif Güreşçi ve eski Cumhurbaşkanlığı Orkestrası Müzik Direktörü Erol Erdinç, Çeşme'de sahne alacak.

15.08.2013 11:41

Türk sanat müziği solisti Elif Güreşçi ve eski Cumhurbaşkanlığı Orkestrası Müzik Direktörü Erol Erdinç, Çeşme'de sahne alacak. İkili Türk müziği eserlerini seslendirecek.

Çeşme'nin kültür merkezine dönüşen tarihi Aya Haralambos Kilisesi, bu akşam Türk sanat müziği konserine ev sahipliği yapacak. Çeşme Belediyesi'nin yaz konserleri kapsamında yapılacak etkinlikte, Türk sanat müziği solisti ve TRT sanatçısı Elif Güreşçi ile eski Kültür Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Koordinatörü ve eski Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Genel Müzik Direktörü Prof. Dr. Erol Erdinç aynı sahneyi paylaşacak. Elif Güreşçi'nin klasik, neo-klasik ile günümüz Türk sanat ve Türk halk müziği eserlerini seslendireceği konserde, Prof. Erdinç de Güreşçi'ye piyanosuyla eşlik edecek.

Gündüz saatlerinde deniz, kum ve güneşin başkenti olan Çeşme'nin, geceleri de eğlence, kültür ve sanat etkinlikleriyle öne çıktığını söyleyen Çeşme Belediye Başkanı Faik Tütüncüoğlu, 21.30'da başlayacak konserin halka açık ve ücretsiz olduğunu söyledi. Yaz konserlerinin tüm hızıyla devam edeceği bilgisini veren Tütüncüoğlu, "Yaz konserlerimiz sonbahar aylarının ortalarına kadar devam edecek. Çeşme'de hayat 24 saat devam ediyor. Hem tatil hem eğlence hem de kültür-sanatın kalbi burada atıyor. Herkesi Çeşme'ye bekliyoruz" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çeşme'de Türk Müziği Ziyafeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement