Çeşmelerden Bulanık Su Akınca Su Satışı Patladı - Son Dakika
Yerel

Çeşmelerden Bulanık Su Akınca Su Satışı Patladı

Çeşmelerden Bulanık Su Akınca Su Satışı Patladı

Fethiye'de aşırı yağışların ardından musluklardan bulanık su akınca, vatandaş marketlere koştu.

09.01.2012 12:22

Fethiye'de aşırı yağışların ardından musluklardan bulanık su akınca, vatandaş marketlere koştu. Su satışlarında patlama yaşanınca marketlerde su kalmadı.

Fethiye'de son yağmurlarla birlikte Ören'deki kaynak suyunda göçme meydana geldi. Buna bağlı olarak çamurla karışan su önce belediye su depolarına girdi. Bu bulanık su daha sonra Fethiye'de çeşmelerden akmaya başlayınca vatandaşlar Fethiye Belediyesi'ni telefon yağmuruna tuttu. Tedirgin olan vatandaşlar, market ve bakkallardan aldıkları su ile ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştı.

Fethiye Belediyesi FESKİ yetkilisi Akın Cunda, depoları temizleyip klorlama yaptıklarını belirterek, "Ören kaynağından Cuma günü gece su bulanık geldi.Şebekeye dağılan su için bir şey yapamadık.Biz depoları temizledik şuanda içilebilir haldedir. Bu suyun bulanık akma nedeninin kaynak içinde meydana gelen bir gölcükten olabileceğini tahmin ediyoruz. Klorlamayı arttırdık bu suyu her ay analiz ettiriyoruz bir sıkıntımız yok" dedi.

Bu arada vatandaşlar içme suyu için market ve bakkallara akın edince marketlerde içme suyu kısa sürede bitti. Bazı market ve bakkallar, içme suyu taleplerini karşılamak için stok yapmaya başladı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çeşmelerden Bulanık Su Akınca Su Satışı Patladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement