Cezaevinde, Kutlu Doğum Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Cezaevinde, Kutlu Doğum Etkinliği

Cezaevinde, Kutlu Doğum Etkinliği

Adıyaman’ın Gölbaşı İlçe Müftülüğü tarafından, Kutlu Doğum Haftası Kutlamaları Etkinlikleri kapsamında Gölbaşı K Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumunda Kutlu Doğum Haftası Kutlama Programı düzenlendi.

16.04.2014 17:28

Adıyaman'ın Gölbaşı İlçe Müftülüğü tarafından, Kutlu Doğum Haftası Kutlamaları Etkinlikleri kapsamında Gölbaşı K Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumunda Kutlu Doğum Haftası Kutlama Programı düzenlendi.

Program, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlandı. Konuyla ilgili olarak programda bir konuşma yapan Adıyaman'ın Gölbaşı İlçe Müftüsü Selami Sayın, "Siz kader mahkumu arkadaşlarımıza, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Adalet Bakanlığı arasında yapılan protokol gereği, bakanlıkça belirlenen müfredat programı çerçevesinde din hizmeti sunuyoruz. Sizler bu toplumun bir parçasısınız. Siz bizim için önemli ve değerlisiniz. Efendimizin 1443'ncü Doğum Yıldönümünün kutlama programlarında sizleri unutmamız mümkün değildir. Sizlerin en kısa zamanda hürriyetinize ve sevdiklerinize kavuşmanızı Allah'tan temenni ediyorum" dedi.

Program sonunda ceza evinde yatmakta olan hükümlü ve tutuklulara tatlı ikramı yapıldı.

Ceza evinde yatmakta olan hükümlü ve tutuklular ise, "Bu programdan dolayı çok mutlu olduk, İlçe Müftülüğü'nün böyle bir haftada kendilerini unutmayarak ziyaret etmeleri bizleri çok mutlu etmiştir" şeklinde konuştular. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cezaevinde, Kutlu Doğum Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement