Cezaevinden Çıkanlara Kurs Verilecek - Son Dakika
Son Dakika Logo

Cezaevinden Çıkanlara Kurs Verilecek

30.12.2013 14:29

Bursa Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından cezaevinden çıktıktan sonra sosyal hayata adapte olabilmeleri için hükümlülere birçok alanda meslek kursları verilecek.

Bursa Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından cezaevinden çıktıktan sonra sosyal hayata adapte olabilmeleri için hükümlülere birçok alanda meslek kursları verilecek.

Bursa Cumhuriyet Başsavcıvekili Özcan Özsarıoğlu başkanlığında toplanan İl Koruma Kurulu toplantısı, Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinde (BESOB) yapıldı.

Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, İş-Kur İl Müdürü Kasım Tilki, BESOB Başkanı Arif Tak ve Bursa Denetimli Serbestlik Müdürlüğü İsmail Dankaz katıldığı toplantıda, hükümlüler için protokol imzalandı.

İmzalanan protokole göre, fırıncılık, garsonluk, aşçılık, kaynakçılık, el işi çiçek yapımı, dikiş makinesi ve forklift operatörlüğü, dış cephe kaplama kursları verilerek hükümlülükler meslek sahibi yapılacak. Mahkumlar, cezaevinden çıktıktan sonra iş sahibi olup kendi ekmek paralarını kazanabilecek. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Cezaevinden Çıkanlara Kurs Verilecek - Son Dakika


Advertisement