CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Öztürk: "Yerimizde Saydık" - Son Dakika
Yerel

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Öztürk: "Yerimizde Saydık"

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Öztürk: "Yerimizde Saydık"

Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi CHP İlçe Başkanı Birol Öztürk, "CHP olarak 1 Kasım seçimlerinde yerimizde saydık.

05.11.2015 16:54

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi CHP İlçe Başkanı Birol Öztürk, "CHP olarak 1 Kasım seçimlerinde yerimizde saydık. Bu seçimde AK Parti'yi tebrik ediyorum" dedi.

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, düzenlediği basın toplantısıyla 1 Kasım seçimlerini değerlendirdi. CHP olarak Çerkezköy'de 500 oy artırdıklarını belirten Öztürk, "Bundan önceki seçime göre aynı sayılır. 7 Haziran seçimlerinde CHP olarak Çerkezköy'de 23 bin 500 oy aldık. 1 Kasım seçimlerinde de 24 bin oy aldık. CHP olarak biz sadece yerimizde saydık. Bu seçimde AK Parti'yi tebrik ediyorum" ifadelerini kaydetti.

Haziran seçimlerinden bu yana Çerkezköy'e 3 bin 500 kişinin göç etiğini belirten Öztürk, "Çerkezköy'de CHP olarak kayıp oyumuz yok. Sadece oylarımızı çoğaltamadık. CHP seçmeni olduğu yerde kaldı. Bir yere gitmedi. CHP'nin projelerini gerçekleştirmek için 7 Haziran seçimlerinde 'Nereden bulacaklar kaynak yok' diyen AK Parti bu seçimde CHP'nin projelerini kopya ederek kendi projesi gibi anlatarak oy topladı. Şu an Türkiye'de ciddi anlamda ekonomik bir sıkıntı var. Temennimiz bu sorunların çözümlenmesidir" diye konuştu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Öztürk: 'Yerimizde Saydık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement