CHP Giresun'da İl Genel Meclisi Adaylarını Seçimle Belirledi - Son Dakika
Yerel

CHP Giresun'da İl Genel Meclisi Adaylarını Seçimle Belirledi

CHP Giresun\'da İl Genel Meclisi Adaylarını Seçimle Belirledi

CHP Giresun merkezde il genel meclisi adayları ve sıralaması seçimle belirlendi.

11.01.2014 19:13

CHP Giresun merkezde il genel meclisi adayları ve sıralaması seçimle belirlendi.

Mart 2014 yapılacak olan yerel seçim öncesi siyasi hareketlilik sürerken, Giresun Cumhuriyet Halk Partisi İl Genel Meclisi üyelerini belirlemek için sandık başına gitti.

Giresun Belediyesi nikah salonunda yapılan seçimde İl Genel Meclisi'ne belirlenecek 5 aday için 9 aday adayı yarıştı. Gerçekleştirilen seçim sonucunda Tahsin Devrişoğlu 612 oyla birinci, Mehmet Yılmaz 586 oyla ikinci, Türker Salbacak 543 oyla üçüncü, Mustafa Argan 428 oyla dördüncü ve Mualla Yıldırım ise 414 oyla beşinci sırada yer aldı. Aday adaylarından Mehmet Aksu 331, Mazhar Kabasakal 319, Eyüp Çiftçi 306 ve Figen Kalafat ise 262 oy alabildi.

Sonuçların açıklanmasının ardndan birer teşekkür konuşması yapan seçilen ve seçilemeyen adaylar birlik mesajı verdi.

Partisinin demokrasi şöleni yaşadığını ifade eden CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu "CHP bugün seçim öncesi önemli bir sınav vermiş ve İl Genel Meclisi adaylarıyla sıralamalarını üyelerimizin seçimiyle belirlemiştir. Dolayısıyla burada tam bir demokrasi şöleni yaşanmıştır. Asıl demokrasi şölenini ise 30 Mart'ta yapılacak olan Yerel Seçimlerde yaşayacağız" dedi. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Giresun'da İl Genel Meclisi Adaylarını Seçimle Belirledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement