CHP Kars Milletvekili Adayları Basın ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

CHP Kars Milletvekili Adayları Basın ile Bir Araya Geldi

CHP Kars Milletvekili Adayları Basın ile Bir Araya Geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars İl Başkanı Özfer Koçak, milletvekili adaylarıyla birlikte kente görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.

12.04.2015 13:04

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars İl Başkanı Özfer Koçak, milletvekili adaylarıyla birlikte kente görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.

Bir otelin toplantı salonunda basın buluşan CHP İl Başkanı Özfer Koçak ve milletvekili adayları Zeki Naci Tarhan, Aysel Sadak İltaş, gazetecilerin sorularını yanıtladılar.

CHP İl Başkanı Özfer Koçak, 7 Haziran seçimlerinden Kars'tan zaferle çıkacakları sözünü hatırlatarak, herkesi partisine davet etti.

Eski İl Başkanı Mustafa Aras'ın istifa etmesinin Aras'ın kendi düşüncesi olduğunu belirten Özfer Koçak, Aras'ın partiden ayrılmasının küskünlüklere yol açması yönünde çıkan spekülasyonların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

CHP Kars İl Başkanı Özfer Koçak, "Mustafa Aras'ın ayrılması yani o günkü yönetim kurulu toplantısında beraberdik. O sırada özellikle Sayın vekilimiz Zeki Naci Tarhan ile görüştük. O ana kadar her hangi bir şey yoktu. İstifa türünde bir şey de yoktu. Toplantıda öyle bir şeyde geçmedi. Sonrasında gelişen bir olay, Mustafa Aras'ın ayrılması, Mustafa Aras partiden kopmuş bir kişi değil ki, Aras'ın babası, dedesi bu partiye gönül vermiş, çalışmış, uzun yıllar hizmet etmiş. Bu basit bir şey değil ki bu saatten sonra öyle bir hataya düşeceğini de tahmin etmiyorum. Yapmaz da, katkı koyacağını düşünüyorum. Mustafa Aras'ın ayrılması parti içinde de küskünlüklere yol açmadı. Kesinlikle böyle bir şey yok. Bizdeki fikir mücadelesidir. Çıkar mücadelesi değil. Altı ok ilkeleridir. Bizim amacımız bu, Mustafa Aras'ında görüşü bu olduğu için kim gelirse gelsin, ayrılıp ayrılması da önemli değildir. Muhakkak bu partiye hizmet edecektir" dedi.

İl Başkanı Özfer Koçak ve Milletvekili adayları Zeki Naci Tarhan, Aysel Sadak İltaş, daha sonra gazetecilerle Kars'ın sorunlarını konuştu, yapılması gerekenler hakkında bilgi alış verişinde bulundular. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Kars Milletvekili Adayları Basın ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement