CHP Kepez Seçim Ofisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

CHP Kepez Seçim Ofisi Açıldı

CHP Kepez Seçim Ofisi Açıldı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın: "CHP'li belediye olarak Antalya'nın yüzünü güldürecek yatırımlar yapıldı ve ilçelere yatırım yapmaya devam edeceğiz"

01.02.2014 15:35

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, CHP'li belediye olarak Antalya'nın yüzünü güldürecek yatırımların yapıldığını ve ilçelere yatırım yapmaya devam edeceklerini bildirdi.

CHP Kepez seçim ofisinin açılışında konuşan Başkan Akaydın, şehri ihmal etmeden kırsal kesimde yaşayan vatandaşların da yüzünü güldürmeye yönelik çalışmaların olacağını söyledi.

Kendisinden önceki 5 yıllık dönemde Antalya'ya yapılan yatırımın en az 5 katını yaptıklarını ifade eden Akaydın, Antalya'ya tramvay güzergahı gibi yanlış yatırımlar olduğunu belirterek, "CHP'li belediye olarak Antalya'nın yüzünü güldürecek yatırımlar yapıldı ve ilçelere de yatırım yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Akaydın, 5 yıl önce büyükşehir belediyesini kazanacaklarına kimsenin inanmadığını ancak Kepez'den gelen oylarla başarı elde ettiklerini ifade ederek, şöyle konuştu:

"Şimdi sadece Kepez'deki oylarımızı yükselterek Büyükşehir'i değil artık Kepez'i de alacağız. Birinci turu tamamladık, bu andan itibaren ikinci turlara Gazipaşa'dan başlayacağız. Son bir haftada 2 bin 700 evi ziyaret ettik ve 10 bin seçmene ulaştık. Biz partizanlık yapmadan belediyecilik yaptık. 5 sene Kepez'de, Döşemealtı'nda, Aksu'da AK Parti ve MHP'de olmasına rağmen en fazla yatırımı buralara yaptık."

CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Erdal Öner ise Kepez'in değişik mahallelerinden vatandaşları burada görmekten mutluluk duyduğunu dile getirdi. Öner, 2009 yılında Kepez'e veda ederken geride güzel sevdalar bıraktığını ve bu sevdaları devam ettireceklerini ifade ederek, 31 Mart sabahı göreve hazır olduğunu söyledi.

Düne ait hangi hesaplar varsa bugün unutması gerektiğini vurgulayan Öner, "Bugün birlik olma zamanıdır. Bir gün önce CHP'ye katılan ile 40 yıllık CHP'li arasında hiçbir fark yoktur. Atatürk sevdasıyla bu ülkenin temel ilkelerine sahip çıkan herkesi siyaset yapmaya davet ediyorum. Geçen hafta 4 farklı anket yapıldı ve bu hafta içinde Kepez'de öndeyiz" dedi.

Konuşmaların ardından CHP Kepez seçim bürosunun açılışı gerçekleşti. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP Kepez Seçim Ofisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement