CHP Perşembe'de Kadın Kollarını Kurdu - Son Dakika
Yerel

CHP Perşembe'de Kadın Kollarını Kurdu

CHP Perşembe\'de Kadın Kollarını Kurdu

CHP İlçe Teşkilatı Perşembe beldesinde, partililerle toplantı düzenleyen CHP Çaycuma İlçe Başkanı Umut Başoğlu, beldede partilerinin kadın kollarının kurulduğunu açıkladı.

30.11.2012 15:50

CHP İlçe Teşkilatı Perşembe beldesinde, partililerle toplantı düzenleyen CHP Çaycuma İlçe Başkanı Umut Başoğlu, beldede partilerinin kadın kollarının kurulduğunu açıkladı.

CHP Perşembe Belde Başkanlığı ve Kadın Kolları'nın düzenlemiş olduğu toplantı yoğun katılıma sahne oldu. Toplantıya CHP Çaycuma İlçe Başkanı Umut Başoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğa'n, İl Genel Meclisi Üyesi İsmail Korkmaz, Kadın Kolları Başkanı Günseli Türkyılmaz ve Perşembe'den çok sayıda vatandaş katıldı. Toplantıda konuşma yapan Perşembe Belde Başkanı İsmail Durdu şunları söyledi; "Yaklaşık 3 ay önce göreve geldiğimizde parti büyüklerimizin desteğiyle yeni bir ekip kurduk. Bu akşam burada beldemizde kadın kollarımızı oluşturmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Siyasette kadınlarımızın yeri büyüktür. Bizler de inşallah kadınlarımızdan aldığımız destek ve güçleriyle beldemizdeki çalışmalarımızı hızlandıracağız. Çok kısa bir zamanda beldemizin gençleriyle de beldemizde gençlik kolları kurmayı hedefliyoruz. Önümüzdeki yerel seçimlerde kadın kollarımız ve gençlik kolları ve belde halkımızın gücüyle beldemizi Cumhuriyet Halk Partisi'ne kazandırmayı hedefliyoruz. İktidar partisinin yerel seçimleri kazanmak için söylediği yerel seçimleri kazanalım da iktidarın nimetlerinden faydalanalım sözü Perşembe beldemiz için ne kadar geçerli olmuştur, bunu kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Bizler Perşembe belde teşkilatı olarak beldemiz için yararlı olacak her türlü söze açığız. Fakat beldemizi kendi şahsı işler için kullanan ve kendine basamak olarak kullanan kişilerin her zaman karşısında olacağız." Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğa'n ise yaptığı konuşmada; "Bu akşam sizlerle birlikte olmaktan son derece mutluyum, bu coşkuyu bu katılımları daha da artıracağına inandığım Perşembe'nin yerel seçimlerde başarılı olacağına ve bu başarıyı farklı sağlayacağına hiç kuşkum yok. Çükü o inanca burada bu akşam şahit oldum. Sizleri bu birlikteliğinizden dolayı kutluyorum" dedi.

CHP Çaycuma İlçe Başkanı Umut Başoğlu ise yaptığı konuşmada; "Ben bu yönetimden önce partimizin beldede görev yapan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu arkadaşlarım seçim startını verdiklerinde canla başla çalışmışlardır. Bundan sonraki süreçte. Genel Merkezimizin partimizin yeni yüzleriyle beraber genç arkadaşlarımızla beraber yola çıktık. Bundan sonra daha başarılı olmak, Cumhuriyet Halk Partisi'ni daha iyi noktalara taşıyabilmek için, arkadaşlarımızla beraber hareket edeceğiz. Siz partililerimizle beraber ve sizlerin bizlere vermiş olduğu güçle beraber bu yola çıkarsak, hep beraber bu mücadelede yer alırsak, biz Perşembede belediye başkanlığını alırız. Yakın bir zamanda Perşembe de yeniden oluşturduğumuz Belde Teşkilatımızın kararlı, heyecanlı çalışmaları bizlerde de büyük heyecan uyandırmıştır. Belde teşkilatımızdan sonra, çok kısa bir sürede Perşembede kadın kollarımızın oluşumu burada azmin ve kararlılığın göstergesidir. Önümüzdeki yerel seçimlerde, Çaycuma ve beldelerimizde seçimleri kazanabilmek için var gücümüzle çalışacağız. AKP'nin borca dayalı belediyecilik anlayışını sonlandırmak siyasi kaygılarımız için değil, gerçekten halk için mücadele veren belediyecilik anlayışını İlçemize ve beldelerimize kazandıracağız. Siyasette zor vardır ama imkansız asla yoktur. Dinimiz üstünden siyaset yapan, riyakar, ikiyüzlü, insanların manevi duyguları ile oynayan, nemalanan bir anlayışın artık miyadı dolmuştur. Bizler aldığımız nefesi Allah'a özgürlüğümüzü Mustafa Kemal Atatürk ve bu toprakları kanlarıyla sulayan ecdadımızın kurduğu Cumhuriyete borçluyuz. Önümüzdeki yerel seçimler kırılma noktası olacaktır. Oy avcılığı için 'ben eski CHP'liyim' diyen riyakarlar, şarlatanlar bugün olduğu gibi yarın da var olacaktır. Ama inanıyorum partimizin mensupları, Atatürk Cumhuriyetinin vatandaşları, 29 Ekimleri, 30 Ağustosları, 23 Nisanları, 19 Mayısları küçülterek milli duygularımızı yok etmeye çalışanlara gerekli cevabı yerel seçimlerde verecektir."dedi. Perşembe Kadın Kolları şu isimlerden oluştu. Semra Özyurt, Gülbahar Mantarlı, Songül Durdu, Ferdane Yıldırım, Sevtap Durdu, Berna Özyurt, Cansu Hobba, Gülden Ataman, Asiye Durdu, Şadiye Abacı, DeryUzun, Şerife Gider, Esin Karagöz, Şenay Durdu, Şennur Hobba. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Perşembe'de Kadın Kollarını Kurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement