CHP Saruhanlı İlçe Yönetimi Kılıçdaroğlu'nu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

CHP Saruhanlı İlçe Yönetimi Kılıçdaroğlu'nu Ziyaret Etti

CHP Saruhanlı ilçe yönetimi, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.

27.03.2013 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Saruhanlı ilçe yönetimi, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.

CHP Saruhanlı İlçe Başkanı Muharrem Ekici, yaptığı açıklamada, ilçe yönetimiyle birlikte Ankara'ya giderek, TBMM'de parti gurup toplantısına katıldıklarını ve sonrasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendilerini makamında kabul ettiğini belirtti.

Kılıçdaroğlu ile yarım saate yakın görüşme yaptıklarını, bu görüşme sırasında ağırlıklı olarak yerel seçimlerin konuşulduğunu ifade eden Ekici, şunları kaydetti:

"Sayın Genel Başkanımız bizleri çok iyi karşıladı. Bir süre sohbet ettik. Yerel seçimleri konuştuk. Bu kez daha şanslı olduğumuzu ifade ettik. Biz Saruhanlı CHP olarak bu seçimde Belediye Başkanlığını kazanacağız. Karşımızda günden güne güç kaybeden bir parti var. Bizde bunun aksine her geçen gün güçleniyoruz. Geriye dönüp bakılırsa toplumun her kesiminden AK Parti'ye büyük tepki var. Esnaf siftah yapmadan dükkan kapatıyor. Çiftçi ürettiğini satamıyor.

'Ben halimden memnunum' diyen kalmadı. Bu şartlar altında bu seçimi kazanacağımıza garanti gözüyle bakıyoruz."

Ekici, görüşmede, genel başkanları Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yakın bir zaman içerisinde Saruhanlı'ya ziyaret etmeleri sözü aldıklarını da ifade etti. - MANİSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP Saruhanlı İlçe Yönetimi Kılıçdaroğlu'nu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement