Cihanbeyli'de Tayini Çıkan Hakimlere Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Cihanbeyli'de Tayini Çıkan Hakimlere Veda Yemeği

Cihanbeyli\'de Tayini Çıkan Hakimlere Veda Yemeği

Cihanbeyli'de Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK) kararnamesi kapsamında görev süreleri dolan hakimlere veda yemeği verildi.

25.06.2014 13:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cihanbeyli'de Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK) kararnamesi kapsamında görev süreleri dolan hakimlere veda yemeği verildi.

Yemeğe, Soma hakimliğine atanan Battal Şener, Bilecik'in Gölpazarı ilçesi hakimliğine atanan Mehmet Emin Doğan, Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, Cumhuriyet Savcısı Ali Arslan, Cumhuriyet Savcısı Sebahattin Kılıç, Cihanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Satılmış, Emniyet Amiri Ali Harmancı, Adliye personeli, daire amirleri ve Emniyet mensupları katıldı.

Cihanbeyli'ye yaptığı hizmetlerden dolayı Hakim Battal Şener ve Mehmet Emin Doğan'a teşekkür eden Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, Cihanbeyli'nin daha huzurlu bir ilçe olmasında katkı sağlayan tüm güvenlik güçlerine, Cihanbeyli halkına ve hakimlere teşekkür etti.

Kale, Cihanbeyli'de görev yapan tüm kamu görevlilerinin yüreğinde ayrı bir ettiğini, Cihanbeyli'de kamu hizmeti veren ve daha sonrasında tayin yoluyla ayrılan insanlarla gönül bağının ebedi olduğunu söyledi. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Cihanbeyli'de Tayini Çıkan Hakimlere Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement