Cihat Bingöl MHP'den Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Cihat Bingöl MHP'den Adaylığını Açıkladı

Cihat Bingöl MHP\'den Adaylığını Açıkladı

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde eski belediye başkanı Cihat Bingöl, Gelibolu belediye kafeteryasında düzenlenen bir toplantıyla MHP'den Gelibolu belediye başkan adayı oldu.
Aday açıklama toplantısının açılış konuşmasından önce saygı duruşu...

18.11.2013 10:00

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde eski belediye başkanı Cihat Bingöl, Gelibolu belediye kafeteryasında düzenlenen bir toplantıyla MHP'den Gelibolu belediye başkan adayı oldu.

Aday açıklama toplantısının açılış konuşmasından önce saygı duruşu ve istiklal marşı okundu. Bunun ardından MHP İlçe Başkan Kemal Ersöz yaptı. Ersöz konuşmasında, "2014 yılında yapılacak olan yerel seçimler, 2015 yılındaki genel seçimlere de ışık olacaktır. Her geçen gün ülkenin çakıl taşlarının oynadığını görüyoruz. İlçede geniş çaplı yaptığımız anketlerde vatandaş dürüst, çalışkan, halkıyla barışık ve içice olan bir belediye başkanı istediğini tespit ettik. Bu da daha önce 2 dönem belediye başkanlığı yapmış olan Cihat Bingöl'ün olduğunu tespit ettik ve doğru bir karar verdiğimizi de işte burada gördük" dedi.

Bu konuşmanın ardından MHP MYK Üyesi ve aynı zamanda Trakya Bölge Sorumlusu Erdem Karakoç tarafından Cihat Bingöl'e parti rozeti takıldı. Rozet takımı sırasında konuşan Karakoç, "Diyarbakır'da ki dünkü törenleri seyreden ben Türk'üm diyen her vatandaşın MHP çatısı altında birleşmesi gerekir. İşte biz bunu bugün Gelibolu'da Cihat Bingöl'e başlatmış olduk" dedi.

Rozet takımının ardından oldukça kalabalık topluluğa bir konuşma yapan Cihat Bingöl, "ilk belediye başkanı olduğumda da bu kadar kalabalık bayanlarımız vardı. O kalabalık burada olduğuna göre, bu iş şimdiden bitmiş görünüyor. Burada olanda bilir, olmayanda. 24 saat ulaşılabilen bir belediye başkanınız vardı. İşte yine 5 yıl sonra 24 saat ulaşabileceğiniz bir belediye başkanınız yine olacak. Gelibolu belediyesi her kula nasip olmaz. Ama olduktan sonrada, onu da şanla, şerefle onurla taşımak daha önemlidir. Makam ve mevkiler gelip geçicidir. Önemli olan bu mevkileri bıraktıktan sonra, ardından nasıl söz ettireceğin daha önemlidir. Pırıl pırıl bir yönetimle geliyoruz. Belediye demek, o şehrin namusu demektir. Gençlerimize gelecek için kaldığımız yerden devam" dedi.

Sözleri sık, sık alkışlarla kesilen Cihat Bingöl, "Gelibolu 5 yıl içinde çok zaman kaybetti. Bu 5 yılı geri almak için MHP ile yola çıkıyoruz. Kısır çekişmeler içerisindeki siyaset şimdiye kadar Gelibolu'ya hiçbir şey vermemiştir. Hiç kimseyi ayrıştırmadan kim olursa olsun, aynı şekilde hizmet alacaktır. Halkımız yine belediyeye hiç çekinmeden, horlanmadan ve hakaret görmeden gelecek ve girebilecektir. Biz seçimlere sadece MHP ile değil, DYP, CHP,AKP ve düşüncesinde ne varsa hepsini kucaklayarak gireceğiz. Birlikten kuvvet doğacak. Gelibolu'ya kim daha çok hizmet ederse, onun arkasında değil, yanında duracağıma söz verdim. Elini ilk ben kaldıracağım. Gelibolu'nun kapılarını biz giderken ardına kadar açık bırakarak gitmiştik. Ancak, ya yaptığımız hizmetlerdeki tabelalardan adımızı siliyorlar. Oralardan silmek kolayda, halkımın gönlünden, kalbinden nasıl sileceksin. Silemezsin, gönüllere ve kalplere giren Cihat Bingöl'ü silemezsin" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cihat Bingöl MHP'den Adaylığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement