Ciritte Akıncılar'ın Şampiyonluğu Tescil Edildi - Son Dakika
Yerel

Ciritte Akıncılar'ın Şampiyonluğu Tescil Edildi

Ciritte Akıncılar\'ın Şampiyonluğu Tescil Edildi

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve bir süre önce sona eren Mahalli Lig Atlı Cirit İl Birinciliği'nde il şampiyonu Akıncılar oldu.

27.07.2012 12:16

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve bir süre önce sona eren Mahalli Lig Atlı Cirit İl Birinciliği'nde il şampiyonu Akıncılar oldu. Akıncılar Atlıspor'un şampiyonluğu tescil edildi.

Daha öce kendi grubunu ilk sırada tamamlayan ve il birincisini belirleyecek maçlara katılmayan son şampiyon Erzurum Atlıspor'un katılmadığı müsabakalarda üç takım mücadele etti. Rakiplerini geride bırakan Ilıca Akıncılar Atlıspor Kulübü birinci olarak il şampiyonluğunu kazandı. Et Balık Kombina Atlıspor ikinci, Ejder Atlıspor ise üçüncü oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, "Düzenlemiş olduğumuz Mahalli Ligi 2012-2013 Sezonu Atlı Cirit İl Birinciliği müsabakalarını daha önce başarı ile sonuçlandırmıştık. Erzurum Atlı, Ejder Atlı, Akıncılar Atlı ve Et Balık Kombina Atlıspor kulüpleri Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından düzenlenen Grup Birinciliği Müsabakalarına hak kazanmıştı. Daha sonra biz İl Müdürlüğü olarak İl Birincisi belirleyecek olan müsabakaları organize ettik. Bu müsabakalara Erzurum Atlıspor katılmadı. Rakiplerine geride bırakan Akıncılar Atlıspor Kulübü şampiyon oldu" dedi.

Akıncılar Atlıspor'un şampiyon olduğu maçlarda il ikinciliğini Kombina Atlıspor elde ederken, Ejder Atlıspor üçüncü oldu. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Akıncılar Atlıspor'un 2012 Erzurum şampiyonu olduğunu tescilledi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ciritte Akıncılar'ın Şampiyonluğu Tescil Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement