Çocuklar Çocuk Bayramında da Şeker Sattılar - Son Dakika
Yerel

Çocuklar Çocuk Bayramında da Şeker Sattılar

Çocuklar Çocuk Bayramında da Şeker Sattılar

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Edirne'de de coşkuyla kutlanıyor

23.04.2011 17:07

Edirne'de, yaşıtları stadyumdaki törenlerde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını kutlarken, İlköğretim Okulu 7'nci sınıf öğrencileri 14 yaşındaki Yavuz Bıçak ile aynı yaştaki Fatih Kütük, aile bütçesine destek olmak için stat çevresinde pamuk şekeri sattı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Edirne'de de coşkuyla kutlanıyor. 25 Kasım Stadyumundaki törenlerde ilköğretim okulu öğrencileri ile komşu ülkelerden gelen öğrenciler, çocuk bayramını büyük bir sevinçle kutlarken, onlar gibi şanslı olmayan Edirne Mimar Sinan İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencileri 14 yaşındaki Yavuz Bıçak ile, aynı yaştaki Fatih Kütük, aile bütçesine destek olmak için stat çevresinde gezinerek ellerindeki pamuk şekerlerini diğer çocuklara tanesini 2 liraya satmaya çalıştı. Anne ve babasının da seyyar satıcılık yaptığını ve paraya ihtiyaçları olduğunu belirten Yavuz Bıçak, "Bende diğer çocuklar gibi bayramı kutlamak isterdim. Ancak para kazanmam lazım. ödedi.

Bayramı kutlayan çocukları izleyen ve çevresine gülücükler saçan Fatih Kütük ise, "Paraya ihtiyacımız var. O yüzden çalışıyorum. ödedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Çocuklar Çocuk Bayramında da Şeker Sattılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement