Çocuklar Yaz Spor Okulları ile Buluşuyor - Son Dakika
Yerel

Çocuklar Yaz Spor Okulları ile Buluşuyor

Çocuklar Yaz Spor Okulları ile Buluşuyor

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 25 farklı branştaki Yaz Spor Okullarını Spor Teşkilatı’nın 76’ncı Kuruluş yıl dönümünde açıyor.

10.06.2014 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 25 farklı branştaki Yaz Spor Okullarını Spor Teşkilatı'nın 76'ncı Kuruluş yıl dönümünde açıyor.

Türkiye'nin 81 ilindeki Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı İl Müdürlükleri tarafından açılan Yaz Spor Okulları, 29 Haziran'da Spor Teşkilatı'nın 76. Kuruluş yıl dönümünde açılış seremonisi ile "Bu Yaz Mutlaka Spor Yapmalısın" sloganıyla, sporu seven ve spor yapmak isteyen çocuklara ulaşmayı hedefliyor.

Basketbol, tenis, tekvando, okçuluk başta olmak üzere 25 farklı branşta açılacak Yaz Spor Okulları, 5-18 yaş grubunda olan çocuklar ücretsiz olarak katılacak. Yaz Spor Okullarına başvurular Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirecek. Yaz Spor Okulları okulların açılmasıyla sona erecek.

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Tarkan Tüzken "Sporu seven, spora gönül veren özellikle ekonomik durumu yetersiz olup da spor yapmak isteyen gençlerin katılmasını istiyoruz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çocuklar Yaz Spor Okulları ile Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement