Cöder'den 8 Mart Şöleni - Son Dakika
Son Dakika Logo

Cöder'den 8 Mart Şöleni

Cöder\'den 8 Mart Şöleni
07.03.2014 17:17

Hakkari Colemerk Öğrenci Derneği (CÖDER), “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü” nedeniyle düzenlediği şölen büyük ilgi gördü.

Hakkari Colemerk Öğrenci Derneği (CÖDER), "8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü" nedeniyle düzenlediği şölen büyük ilgi gördü.

Karşıyaka Mahallesi Çölemerik Meslek Yüksek Okulu önünde düzenlenen şölene çok sayıda öğrenci katıldı. Burada konuşan CÖDER Derneği Eş Başkanı Befrin Turan'dan sonra konuşan Belediye Başkanı Fadıl Bedirhanoğlu, Hakkari'deki görev süresinin bittiğini belirterek, yeni belediye başkanına başarılar dileyerek 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutladı.

Feqiye Teyran Kültür ve Sanat Merkezi bünyesinde faaliyet gösteren "Jin Jiyan Erbane" grubu da sahne alarak defli koro şeklinde bir birinden güzel Kürtçe şarkılar seslendirdi.

Hakkari ve Yüksekova ilçesinde gelen sanatçıların da sahne altığı şölende katılımcılar kol kola girerek halay çektiler. Şölen barış güvercinlerinin uçurulması ile sona erdi. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cöder'den 8 Mart Şöleni - Son Dakika


Advertisement