Çorlu Kaymakamı Doğan Açıklaması - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Çorlu Kaymakamı Doğan Açıklaması

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Trakya Aktif İşadamları Derneği (TAGİD) ile ortak sorumluluk projeleri gerçekleştirebileceklerini belirtti.

Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Trakya Aktif İşadamları Derneği (TAGİD) ile ortak sorumluluk projeleri gerçekleştirebileceklerini belirtti.

Doğan, TAGİD'in Sağlık Mahallesi'nde açtığı Muratbey Okuma Salonu'nu ziyaretinde yaptığı açıklamada, TAGİD ile ortak sosyal sorumluluk projeleri yapabileceklerini ifade ederek, öğrencilere kendilerine sunulan fırsatı iyi değerlendirmelerini ve öğretmenlerini dinlemelerini istedi.

TAGİD yetkilisi Ali Canbulat ise öğrencilerin ücretsiz eğitim gördüğünü kaydederek, "Asıl amaç maddi durumu müsait olmayan öğrencilerin eğitimine katkıda bulunmak ve sokaklarda zaman geçirmelerini engellemek. Bu öğrenciler emin ellerde olmasa, sokaklarda birer suç unsuruna dönüşebilir. Bizler TAGİD olarak, ülke kalkınmasında en önemli konunun eğitim olduğuna inanıyoruz" diye konuştu.

Muhabir: Coşkun Bozyel/Muhterem Erkul

Yayıncı: Kemal Kaymak - TEKİRDAĞ

Kaynak: AA