Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlık Seçiminde 'Borç' Gerginliği - Son Dakika
Yerel

Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlık Seçiminde 'Borç' Gerginliği

Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlık Seçiminde \'Borç\' Gerginliği

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde hafta sonu yapılan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanlık seçiminde gergin anlar yaşandı.

23.01.2014 09:59

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde hafta sonu yapılan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanlık seçiminde gergin anlar yaşandı. Hafta sonu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Düğün Salonunda yapılan genel kurulda söz alan Başkan adayı Sedat Musabeyli'nin Oda'nın Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliğine borcu olduğunu iddia etmesi üzerine söz alan Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Genel Sekreteri Gülçin Aslanbay, odanın herhangi bir borcu olmadığını ifade etti.

Sedat Musabeyli'nin "Odamızın Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliğine ne kadar borcu var. Birlik başkanı burada kendi bize anlatırsa memnun olurum" demesi üzerine salonda gergin anlar yaşandı. Kurulu yöneten divan başkanı Mustafa Kahraman bu konunun gündem maddeleri arasında olduğunu söylemesi üzerine kürsüye gelen Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası genel sekreter Gülçin Aslanbay açıklamalarda bulundu.

Aslanbay yaptığı konuşmada, Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği tarafından gelişi güzel icra takibinde bulunulduğunu kaydederek "Odamızın Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliğine borcu bulunmamaktadır" dedi.

Sorulara cevap vermek üzere kürsüye gelen Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Sami Kayın, "2010 yılında göreve geldiğimizde en çok Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası borcu olduğundan dolayı ve 1999 yılından 2010 yılına kadar verilen borçlardan dolayı biz Abdullah başkanı çağırdık ve defalarca konuştuk. Ayda 3 bin 500 TL ödemek üzere anlaştık ancak Abdullah başkan Çorlu'ya gitti geldi ondan sonra anlaşma iptal edildi. Ondan sonra ben yönetim kurulu olarak karar aldım ve en çok borcu olan odayı icraya verdim aksi takdirde görevi aldığımız eski yönetimi icraya vermeliyim şu anda 160 bin TL olarak ÇŞOEO icraya verildi. Şu anda mahkemeliğiz mahkeme devam ediyor" dedi.

İddialar üzerine söz alan Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği eski başkanı Yılmaz Çimen, "Bu odaya 20 sene hizmet verdim. Bu süre zarfında bu binayı yaptık. Bu bina yapılırken oda sıkıştıkça borç verdik. Federasyon da borç verdi bu paraları. Şimdi soruyorum size bir baba evladına borç verdikten sonra icraya mı verir?" dedi.

Daha sonra kürsüye gelen Çorlu Şoförler Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Abdullah Baş "İçinde bulunduğumuz bu bina gökten zembil ile inemedi bu bina 1 trilyon değerinde üyelerin parası ile yaptık hepinize teşekkür ediyorum" diye konuştu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlık Seçiminde 'Borç' Gerginliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement