Çorum Ticaret Borsası'nda Rektör Alkan'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Çorum Ticaret Borsası'nda Rektör Alkan'a Ziyaret

Çorum Ticaret Borsası\'nda Rektör Alkan\'a Ziyaret

Çorum Ticaret Borsası yönetim kurulu üyeleri, Hitit Üniversitesi'ni ziyaret etti.
Ziyarette Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş, Rektör Reha Metin Alkan ile bir süre görüşerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Ticaret Borsası Başkanı Ali...

21.11.2013 15:31

Çorum Ticaret Borsası yönetim kurulu üyeleri, Hitit Üniversitesi'ni ziyaret etti.

Ziyarette Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş, Rektör Reha Metin Alkan ile bir süre görüşerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş, tarıma dayılı bir sanayi olmadan gelişmişliğin tam sağlanamayacağını belirterek, bilimin öncülüğünde çalışkan olan bu milletin daha da başarılı olacağını ifade etti. 2016 yılında gerçekleştirilecek olan Üniversitelerarası Dünya Güreş Şampiyonasının (WUC 2016) Çorum'da yapılacak olmasından dolayı da memnuniyetini dile getiren Bektaş, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan'a başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan ise, üniversitenin Çorum'un tüm paydaşları ile her türlü işbirliğine hazır olduğunu söyledi.

Ürünlerin fikir ve proje ile buluştuğunda ticarileşerek ekonomik katma değer sağlandığını vurgulayan Alkan, üniversite ile sanayicilerimizin, üreticilerin güçlerini birleştirmesi gerektiğinin altını çizdi.

Hitit Üniversitesi olarak büyük bir çalışma gayreti içerisinde olduklarını kaydeden Alkan, bu çalışma sürecine katkı sağlayan herkese teşekkür etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Alkan, borsa yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarı diledi.

Ziyarette Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mustafa Boyraz, Borsa Genel Sekreteri Funda Ertekin, başkan yardımcısı Hasan Kılıçarslan, meclis başkan yardımcıları Turan Ünlü, Mehmet Seçgel, yönetim kurulu üyesi Tekin Mengüç ve meclis üyeleri Satılmış Boya, Mustafa Şükrü Abraş, İlhan Topaktaş hazır bulundu. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çorum Ticaret Borsası'nda Rektör Alkan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement