Cü Fen Fakültesi'nde Mezuniyet Töreni Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Cü Fen Fakültesi'nde Mezuniyet Töreni Düzenlendi

Cü Fen Fakültesi\'nde Mezuniyet Töreni Düzenlendi

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Fen Fakültesi tarafından mezuniyet töreni düzenlendi.

05.06.2013 08:58

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Fen Fakültesi tarafından mezuniyet töreni düzenlendi.

Kültür Merkezi'nde düzenlenen törene Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Demirci, Fen Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Rauf Amirov, bölüm başkanları, öğretim üyeleri, veliler ve öğrenciler katıldı.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Naila Mirzayeva ve Fikret Ağhayev'in piyano dinletisinin ardından fakülte tanıtım filmi sunuldu.

Programın açılış konuşmasını yapan Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rauf Amirov, "Mezun olan öğrencilerimiz bundan sonraki hayatınızda yolunuzu akıl ve bilim aydınlatsın. Umuyorum ki bundan sonraki yaşamınızda CÜ ve fakültenizi daha iyiye taşımak için çalışacaksınız. Hepinize sağlıklı, başarılı ve mutlu bir meslek hayatı diliyorum." dedi.

6 yıl Fen Fakültesi dekanlığı görevini yürüttüğünü dile getiren CÜ Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, "Bu yıl 5 Bin 810 öğrencimiz mezun oldu. Bunların 205'i Fen Fakültesi öğrencisi. Bundan sonraki yaşamınızda CÜ'nün onurlu temsilcileri olacağınızı umuyorum. Sizleri yetiştiren bugünlere getiren ailelerinize ve hocalarınıza teşekkür ediyorum. Yolunuz açık olsun" dedi.

Program bölümlerden mezun olan öğrencilerin diploma takdim töreninin ardından kep atmasıyla sona erdi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cü Fen Fakültesi'nde Mezuniyet Töreni Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement