Çukurova Belediyesi Kadınlar İçin Spor Merkezi Açıyor - Son Dakika
Yerel

Çukurova Belediyesi Kadınlar İçin Spor Merkezi Açıyor

Çukurova Belediyesi Kadınlar İçin Spor Merkezi Açıyor

Çukurova Belediyesi Kurttepe Kadın Sohbet ve Dayanışma Evinde kadınlar her gün uzman eğitmen eşliğinde step, aerobik, pilates ve zumba yaparak spor keyfi yaşıyor. Belediye Başkanı Soner Çetin, kadınların kursa büyük ilgi gösterdiğini belirterek, ihtiyaç olan her yerde benzer tesislerin hizmete açılacağını söyledi.

10.12.2023 10:58

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Kurttepe Kadın Sohbet ve Dayanışma Evi'ni ziyaret ederek, burada spor yapan kadınlarla sohbet etti. Uzman eğitmen eşliğinde step, aerobik, pilates ve zumba yapan kadınlar kendilerine bu imkanı veren Başkan Soner Çetin'e teşekkür ederken, bu tür yerlerin sayısının artırılmasını istediler.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Kurttepe Kadın Sohbet ve Dayanışma Evini ziyaret ederek, burada spor yapan kadınlarla sohbet etti. Tesisler Müdürü Tahsin Akış'tan verilen spor eğitimi ile ilgili bilgi alan Başkan Çetin, her gün iki grup halinde spor yapan kadınların kursa büyük ilgi gösterdiğini öğrenmekten büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Başkan Çetin, "Kadın Sohbet ve Dayanışma Evlerimiz aynı zamanda toplum merkezi olarak kullanılıyor ve çok sayıda branşta meslek kursu veriyoruz. Konumu uygun olan kadın sohbet ve dayanışma evlerinde de spor eğitimi veriliyor. Sizler şanslısınız. Step, aerobik, pilates ve zumba eğitimi alıyorsunuz. Diğer kadın sohbet evlerinden de aynı talep geliyor ama mekan uygun olmadığı için bunu sağlayamıyoruz. Ancak çalışmalarımız devam ediyor. Kadınlarımız isteyecek biz yapacağız. İhtiyaç olan her yerde bu tür tesisleri hizmete açacağız" dedi.

Çetin, ziyaretinde kadınlara pilates topu gibi spor aletleri hediye etti. Ayrıca Çetin, başka mahalle ve hatta diğer ilçelerde araçlarıyla spor yapmak için Kurttepe Kadın Sohbet ve Dayanışma Evine gelen kadınlar olduğunu da öğrenerek bundan memnuniyet duyduğunu belirtti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çukurova Belediyesi Kadınlar İçin Spor Merkezi Açıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement