Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK) son atama kararıyla Mersin Cumhuriyet Başsavcı Vekilliğinden Mersin Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Mustafa Yıldırım, Mersin Barosu'nu ziyaret etti.
Cumhuriyet Başsavcısı Yıldırım'ı, iadeyi ziyaretinde Mersin Baro Başkanı Alpay Antmen ve Yönetim Kurulu üyeleri ağırladı. Baro yönetimi ile fikir alışverişinde bulunan Başsavcı Yıldırım, Mersin Barosu'nu başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.
Baro Başkanı Antmen de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başsavcı Yıldırım'a görevinde başarılar diledi. Adaletin sağlanması adına işbirliği içerisinde çalışmaya hazır olduklarını belirten Antmen, "Mersin Barosu dün olduğu gibi bugün ve yarın da adaletin üç sacayağından biri olarak, birlik ve dayanışma içinde Başsavcılığımız ile uyum içinde çalışmaya devam edecektir" dedi. - MERSİN
Son Dakika › Yerel › Cumhuriyet Başsavcısı Yıldırım Mersin Barosu'nu Ziyaret Etti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?