Dağ ve Göletin Gölgesinde Çadırlı Piknik - Son Dakika
Son Dakika Logo

Dağ ve Göletin Gölgesinde Çadırlı Piknik

Dağ ve Göletin Gölgesinde Çadırlı Piknik
25.08.2014 09:48

Malatya’dan Artvin’e giden basın mensupları, gezi programı çerçevesinde Nacadirev Gölü’nde piknik yapanlarla karşılaştı.

Malatya'dan Artvin'e giden basın mensupları, gezi programı çerçevesinde Nacadirev Gölü'nde piknik yapanlarla karşılaştı.

Artvin ili Borçka İlçesi Macahel bölgesi Fındık Yaylası'nda 2 bin 650 metre yüksekliğindeki Ziyaret Tepe dibinde bulunan Nacadirev Gölü'nde piknik yapan Mustafa Yıldırım, Ahmet Yurdakul, Mehmet Çarkçı ve Mumammer Yalçın, çadır kurup, geceyi de göl kenarında geçirdiklerini söyledi.

Hafta sonunu olumlu değerlendirmek ve serin yerde zaman geçirmek için hem çadırda konakladıklarını, hem de piknik yaptıklarını söyleyen Mustafa Yıldırım, "Buralar çok güzel. Hava serin. Aldığımız yiyecekleri, doğal ortamında afiyetle yiyoruz" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dağ ve Göletin Gölgesinde Çadırlı Piknik - Son Dakika


Advertisement