Dalaman Kaymakamı Mahallelerde Vatandaşları Ziyaret Ediyor - Son Dakika
Yerel

Dalaman Kaymakamı Mahallelerde Vatandaşları Ziyaret Ediyor

Dalaman Kaymakamı Mahallelerde Vatandaşları Ziyaret Ediyor

Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta, kamu kurum ve kuruluşlara yaptığı ziyaretlerin yanı sıra mahallelerde de vatandaşları evlerinde ziyaret etmeye devam ediyor. Kızılyaka Mahallesi'nde yapılan ziyaretlerde Kaymakam Yakuta, ailelerin taleplerini dinleyerek imkanlar doğrultusunda karşılanacağını belirtti. Ayrıca Kaymakam Yakuta, Kızılyaka Mahallesi Kayabaşı Camii'nde incelemelerde bulundu.

22.02.2024 08:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kamu kurum ve kuruluşlara ziyaretlerini sürdüren Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta mahallelerde de vatandaşları evlerinde ziyaret etmeye devam ediyor. Kaymakam Yakuta Kızılyaka Mahallesi'nde vatandaşları evlerinde ziyaret etti.

Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta hane ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Kızılyaka Mahallesi'nde Yağız ve Aydın ailelerini ziyaret eden Kaymakam Yakuta aile bireyleri ile bir araya gelerek onlarla sohbet etti. Ailelerin taleplerini tek tek not aldıran Kaymakam Yakuta taleplerin imkanlar doğrultusunda karşılanacağını ifade etti.

Kaymakam Yakuta ayrıca Kızılyaka Mahallesi Kayabaşı Camii'nde vatandaşların talebi doğrultusunda incelemelerde bulundu. Ziyaretlerde SYVD Müdürü ve mahalle muhtarı da Kaymakam Yakuta'ya eşlik etti. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dalaman Kaymakamı Mahallelerde Vatandaşları Ziyaret Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement