Dalyan Sahasının Geçici Kabulü Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Dalyan Sahasının Geçici Kabulü Yapıldı

Dalyan Sahasının Geçici Kabulü Yapıldı

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 500 milyon lira yatırım yapılan Dalyan Futbol Sahasının geçici kabulü yapıldı.

13.02.2014 11:24  Güncelleme: 11:22

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 500 milyon lira yatırım yapılan Dalyan Futbol Sahasının geçici kabulü yapıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığından gelen yetkililer Dalyan Futbol Sahasında incelemelerde bulundu. Lapseki Gençlik ve Spor Müdür Vekili Cihat Gündüz'ün de bulunduğu incelemeler sırasında birkaç eksiklik dışında sorun bulunmadığı belirlendi. Yetkililer basın mensuplarına yaptıkları açıklamada, "Sahada incelemelerde bulunduk. Yedek kulübesi ve saha kenarında birkaç eksiklik kalmış. Işıklandırmalar ihale edilecek. 3 gün içerisinde resmi yazıyla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne sahanın tahsisini yapacağız. Bu günden itibaren saha içerisinin kullanımına izin verilmiştir. İstenildiği takdirde Lapseki sporun hafta sonu kendi evinde oynaması gereken maçı bu sahada oynamasında sakınca görmüyoruz" dediler.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığından gelen yetkililer ışıklandırma direklerinin ihale sonrası onarım işlemlerinin tamamlanmadan gece maçı oynanamayacağının altını çizdi. Lapseki Belediye Başkanı ve Lapseki Spor Kulüp başkanı Gani Mehmet Ekim, "Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile birlikte resmi yazışmaları tamamladığı takdirde hafta sonu maç oynanabilecek" dedi. Lapseki Gençlik ve Spor Müdür Vekili Cihat Gündüz yaptığı açıklamada, "Çok güzel bir saha oldu. Çok emeği geçen kurum ve kişiler var. İnşallah biran önce resmi yazışmalar yapılarak halkımıza hafta sonu harika bir sahada mükemmel bir futbol seyir zevki yaşatılabilecek" diye konuştu. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dalyan Sahasının Geçici Kabulü Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement