Darende'de İstişare Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Darende'de İstişare Toplantısı Yapıldı

Darende\'de İstişare Toplantısı Yapıldı

Darende ilçesinde sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılımıyla ilçeyle ilgili istişare toplantısı yapıldı.

19.05.2016 12:03

Darende ilçesinde sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılımıyla ilçeyle ilgili istişare toplantısı yapıldı.

Darende Öğretmenevi Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşan Darende Kaymakam Ali Türk, bu tip toplantıları sıklaştıracaklarını ifade ederek, toplantı sayesinde ilçenin problemlerini görüştüklerini, çözüm yolları aradıklarını ve fikir alışverişlerinde bulunduklarını belirtti. Türk, toplantıda alınan kararları da kısa süre içerisinde hayata geçireceklerini aktardı.

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser ise ilçenin daha huzurlu ve sağlıklı olması için hep birlikte çalıştıklarını ifade etti. Eser, "İlçe Emniyet Müdürümüz ve Jandarma Komutanımız da asayiş noktasında çalışmalar yapıyor. İlçemizin huzuru ve güvenliği için gereken tedbirleri alacağız. Belediye olarak her zaman sivil toplum kuruluşlarının yanında yer aldık, şikayetlerine duyarlı olduk. Sağlıklı ve huzurlu bir toplumuz, bunun bozulmaması için de her türlü tedbiri alıyoruz" diye konuştu.

Düzenlenen toplantıya Kaymakam Ali Türk ve Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser'in yanı sıra, İlçe Emniyet Müdürü Halil Ejder Çelikkaya, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve mahalli basın mensupları katıldı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Darende'de İstişare Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement