Darende İlçe Merkezine Polis Noktası Kuruldu - Son Dakika
Yerel

Darende İlçe Merkezine Polis Noktası Kuruldu

Darende İlçe Merkezine Polis Noktası Kuruldu

Darende ilçe merkezinde polis noktası kurularak hizmete başladı.

20.02.2012 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Darende ilçe merkezinde polis noktası kurularak hizmete başladı.

Polis Noktası'nın açılışı için düzenlenen törene, Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş, Belediye Başkanı İsa Özkan, Emniyet Müdürü Salih Köken, Sağlık Grup Başkanı Dr. Serdar Deveci, belediye meclis üyeleri, emniyet mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Mehmet Aktaş, "Darende her zaman güzellere layık, polis teşkilatımızda kendini sürekli geliştiriyor yeniliyor. Bugün açılışını yaptığımız bu noktanın da hayırlı olmasını temenni ediyorum, buranın yapımında yardımları olan Belediye Başkanımıza da teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı İsa Özkan, "İlçemize bu güzel noktayı Kaymakamlığımız ve Emniyetimiz ile birlikte kazandırmanın sevinci içindeyiz, Darende'miz her şeyin en güzeline layık. İnşallah bundan sonra yapılacak olan ilçe emniyet müdürlüğü yeni hizmet binamızın da açılışını birlikte yapacağız. Bu binamız içinde Selçuklu mimarisini yansıtan bir proje hazırlatıldı" dedi.

Emniyet Müdürü Salih Köken ise "Daha önce küçük bir alanda bulunan polis noktamızı bugün polislerimize, vatandaşımıza, Darende ye yakışır bir şekilde daha ferah, güvenlikli bir ortama taşımış bulunuyoruz" ifadelerini kaydetti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Darende İlçe Merkezine Polis Noktası Kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement